Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 31 Ekim verilerine göre, 347 bin 362 test yapıldı.
Son 24 saatte, 23 bin 948 yeni vaka tespit edildi. 26 bin 175 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 201 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN ÇAĞRI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Yaklaşık 3 milyon kişi zamanı gelen Üçüncü Doz aşısını henüz yaptırmadı. Bilim insanları üçüncü dozu Koruma Kalkanı Dozu şeklinde adlandırıyor. Üçüncü doz aşınızı yaptırın. 1859 yaş arasında ve sağlıklıysanız 3. Doz için Turkovac da tercih edebilirsiniz. http://enabiz.gov.tr” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu'yu Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Osmaniye, Eskişehir, Balıkesir, Edirne ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Diyarbakır, Siirt, Muş, Mardin, Bingöl, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 30 Ekim verilerine göre, dün 344 bin 163 test yapılmıştı. Dün, 23 bin 96 vaka tespit edilirken, 203 kişi hayatını kaybetmiş ve 28 bin 632 kişi sağlığına kavuşmuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bakankocakritiktabloyupaylastibirucakdolusuinsandaha6740601/
Antakya’da da aynı tarife uygulanmış: Temel atma töreninde temel yok!37 izlenme
Sağlık Bakanlığı'na 8 bin işçi alınacak! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak22 izlenme
Rektörün aylığı 1.2 milyon TL16 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'cennetten ev' vaat etti !2066 izlenme
Öğretmenlerine sahip çıkan liseli öğrencilerin tartaklandığı iddia edildi21 izlenme
Bir sigara grubuna daha zam25 izlenme
LGS deneme sınavında 90 sorunun tamamını yanlış işaretleyen kıza, kayıtlı olduğu özel eğitim kurumu çeyrek altın taktı! "Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz"45 izlenme
İBB’ye bir operasyon daha: 18 gözaltı kararı46 izlenme
İşsizlik fonu işverene kaynak oldu
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.322 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.746.158’e, can kaybı da 28.839’a yükseldi!
Şehide haciz gönderen avukatın bürosuna saldırı!
Otomobil seyir halindeki tırın altına girdi, sürücü feci şekilde can verdi