Home
13 Eylül 2019 ( 77 izlenme )
Reklamlar

Bir istifa haberi de AKP’nin kalesinden geldi! İstifalar devam edecek!


AKP'den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu'nun istifa kararı sonrası AKP Konya eski Milletvekili Ömer Ünal'da partisinden istifa etti. AKP'nin kalesi Konya'da Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket ettiği bilinen eski İl Başkanı Musa Arat, eski vekiller Kerim Özkul ve Mustafa Baloğlu'nun da istifa hazırlığında olduğu öğrenildi.




AKP’den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu’nun istifa kararı almasının ardından AKP’li birçok isim istifa karar aldı. Davutoğlu’nun istifasından sonra AKP Eski Milletvekilleri İbrahim Turan ve Feramuz Üstün’ün istifasının ardından son bir istifa haberi de AKP’nin kalesi Konya’dan geldi.

AKP Konya eski milletvekili Ömer Ünal partisinden istifa etti. Konya’da Davutoğlu ile birlikte hareket eden eski il başkanı Musa Arat, eski vekillerden Kerim Özkul ve Mustafa Baloğlu’nun da istifa hazırlığında olduğu öğrenildi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/biristifahaberideakpninkalesindengeldi5333144/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahfi Eğilmez’den lüks polis araçlarına tepki: 'Maserati'li polisi gören enflasyonun düşeceğine inanır mı?' PES kongresinde dikkat çeken İmamoğlu Vurgusu: "Roma, Paris, Barcelona, Amsterdam... İmamoğlu için ayağa kalkalım!" CHP’de yüzleşme toplantısında neler konuşuldu? Toplantının perde arkası Vatandaşın pes dedirten sözleri tepki topladı: "Atatürk bizi bir gecede cahil bıraktı. İmamlarımızı astı"