Ekmeklik buğdaya zam gelmesinden sonra un fabrikaları ve fırıncıların da arka arkaya zam yapması bekleniyor. TMO ayrıca arpa ve mısıra da zam yaptığını açıkladı. TMO, uzun süredir ekmek fiyatlarını dengelemek ve zam yapılmaması için piyasayı sübvanse ediyordu. En son aralık ayında ekmeklik buğdayın tonunu 2 bin 650 liradan satan TMO, 600 lira zam yaparak 3 bin 250 liraya çıkardı.
Aralıkta 686 bin ton buğday satışı gerçekleştiren TMO, bu ay ise 1 milyon 220 bin ton hububat satışı yapacağını açıkladı. TMO, buğday dışında arpa ve mısır satışları için de 312 Ocak 2022 tarihleri arasında başvuruları alacak. Ekmek satış fiyatına bu ay içinde zam gelmesi bekleniyor.
Sözde ‘Mehdi’ “Beni seviyorsanız atlayın” dedi kadınlar kendilerini suya attı !828 izlenme
Atatürk Orman Çiftliği'ne son darbe!236 izlenme
Taksim’de 'Suriye' diye bağırıp taşkınlık yapan Suriyelileri 'Burası Türkiye' diyerek dağıtan Türk gençleri gözaltına alındı!50 izlenme
Kepez ilçesi CHP'li Başkanı konuşuyor! Ne makam aracı, ne de yat!302 izlenme
Acil durumlarda internet olmadan çalışan mesajlaşma uygulamaları89 izlenme
ÇAYKUR 547 milyon lira daha zarar etti!151 izlenme
Kadınlar, İstanbul'da Feminist Gece Yürüyüşü için bir araya geldi23 izlenme
Sessizliğini bozdu: İddialar ayyuka çıktı, Sedat Peker aylar sonra paylaşım yaptı!33 izlenme