Home
23 Nisan 2020 ( 139 izlenme )
Reklamlar

Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı!


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması iddiasıyla ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı.



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturmanın genişletildiği öğrenildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü, elde edilecek delilere göre yeniden değerlendirileceği kaydedildi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Avukatı Sezgin Tunç'un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/canankaftanciogluhakkindasorusturmaacildi1734743

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya'da ev almak o kadar kolay ki! Devlet böyle yardım ediyor Ali Yerlikaya kaybolan 729 bin Suriyeliyi nerede buldu? Cezaevindeki mafya üyesi anlattı: "Mermi kaynağımız bazı polisler ama en çok hâkimlere para yediririz" İzmit Belediyesi'nde işçilere rekor zam: Bakın kaç lira oldu