Canan Kaftancıoğlu, NTV’nin cevap hakkı kullanmalarına müsaade etmediğini belirterek, İhsan Aktaş’ı Twitter hesabından yalanladı.
“NTV’deki Yakın Plan programında İhsan Aktaş, CHP’yi terör örgütleriyle ilişkilendirerek oy çalmakla itham etmiştir.
Delilsiz, ispatsız bu açıklamalar yalandır, iftiradır ve suçtur. İstanbul halkının iradesine saygısızlık yapan Aktaş’ı yargıya ve toplum vicdanına teslim ediyorum.
Ayrıca NTV canlı yayınında hakkımızda yalan ve iftiralarla iğrenç bir karalama kampanyası yapıldığı halde cevap hakkımızı kullanmamıza müsaade etmedi.
Tekrar ediyorum kimsenin hakkını yemeyiz ama hakkımızı, İstanbul halkının hakkını da asla yedirmedik, yedirmeyeceğiz.”
https://www.abcgazetesi.com/canankaftanciogluihsanaktasinaciklamalariiftiradir9973
Kasım ayında, kapanan şirket sayısında patlama! Sadık abi bu bilgiyi Gaye hanıma verdin mi?23 izlenme
AKP'nin seçimde kaybettiği Bayrampaşa'yı geri alma planı suya düştü, dava açıyorlar17 izlenme
Oğuzhan Uğur’dan yandaş yazara sitem dolu yanıt! “Hani Allah, hani kitap, hani kul hakkı”29 izlenme
Yerel seçim öncesinde YSK’den mühür açıklaması272 izlenme
Erdoğan seçimleri neden 2023'te yapmak istiyor?41 izlenme
AB'de Suriyeli sığınmacıları geri gönderme pazarlığı22 izlenme
Tarikat tehlikesine dikkat çeken ilahiyat profesörü, tarikatların hedefinde!66 izlenme
Kırmızı bültenle aranan IŞİDliler Çorum’da yakalandı! Nasıl girdiler bu ülkeye?29 izlenme
İBB’de milyarlarca zarar tespit edildi! Bakanlık 6 aydır suskun!
Kabe'de Filistin bayrağı açan Türk kadın Suudi polisi tarafından gözaltına alındı! Hani, ümmete ne oldu?
İsrail-Hamas çatışmaları sonrası kruvaziyer gemileri rotayı Türkiye'ye çevirdi!
Sağlık Bakanı Koca kritik tabloyu paylaşıp uyardı: 26.822 yeni vaka tespit edilirken, 122 kişi hayatını kaybetti, 6.096 kişi sağlığına kavuştu!