Cumhurbaşkanlığı, 5 yıl önce Van mitinginde vatandaşa hitap eden Recep Tayyip Erdoğan'a kısık olan sesi ile ilgili hakarette bulunduğu suçlamasıyla CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulundu.
2014 yılında CHP Bolu Milletvekili olan Tanju Özcan, o dönem Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi belediye başkan adayına destek için gittiği toplantıda halka hitap etti. Tanju Özcan burada, dönemin başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van mitinginde sesi kısık halde yaptığı konuşmaya atıfta bulundu.
O SÖZLER YENİDEN GÜNDEME GELDİ
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Bolu Belediye Başkanı adayı olan Tanju Özcan’ın 5 yıl önce kullandığı sözler yeniden gündeme geldi. Tanju Özcan’ın Erdoğan ile ilgili sözleri sosyal medyada yayıldı. Cumhurbaşkanlığı Tanju Özcan hakkında, 'Kamu Görevlisine Karşı Görevinden Dolayı Hakaret' suçlamasıyla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1218660/Cumhurbaskanligi__5_yil_onceki_beyan_icin_CHP_li_Ozcan_dan_sikayetci.html
KPSS'de skandal iddia: Gözetmenlere, sınıflarında Covid-19'luların sınava gireceği bildirilmemiş!71 izlenme
15 bin kaçak Türk sınırdan döndü26 izlenme
Araç sahiplerine yine kötü haber! Akaryakıt fiyatları yeniden zamlanacak!25 izlenme
"ABD'de Bilal Erdoğan'a da soruşturma açılma ihtimali var!"523 izlenme
Erdoğan'ın Adana mitinginde '200 gramlık çay' için kavga çıktı !1397 izlenme
Erbaş’ın vaize kızı: Titreyin oğlum tahtınız devrilecek17 izlenme
Skandal! Soylu kripto tosuncuğu makamında ağırlamış!97 izlenme
Milyonların sesi oldu ! 'Devlet bugün korumayacaksa, lütfen ne gün koruyacağını bana söylesin. Bunu da söylemiyorsa, sosyal devletim falan demesin !'220 izlenme
İktidar halka 'acı reçete' sundu, silah harcaması rekor kırdı! Milyarlar sağlığa değil örtülü ödeneğe akıyor!
Elektrik ve doğalgaza yüklü zam! İşte faturalarda son durum
Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'ndan skandal istek ! 'Hanedanlık ülkemizde de olmalı'
"Yüzde 65 daraldık" diyen yeme-içme sektörü kredi ve vergi ödemelerinde öteleme talep ediyor