Home
08 Kasım 2019 ( 143 izlenme )
Reklamlar

Fona devredilen ÇAYKUR zarar etti!


CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, ÇAYKUR’un Varlık Fonu’na devredilmesi sonrasında 750 milyon lira zarar ettiğini açıkladı. Hakverdi, “Meclis’in denetleyemediği fon işlevini yerine getiremiyor, kapatılmalı” dedi.




Hakverdi, SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arka arkaya 3 yıl kâr eden ÇAYKUR, Varlık Fonu'na devredildiği 2017 yılı ve sonrasında zarar etti. Geçen yılı 657 milyon 86 bin lira zararla kapattı. 2019'un ilk 6 ayında da 369 milyon 447 bin lira zarar var. Yıl sonunda bu zarar 750 milyon liraya çıkacak. Tüketimde bir azalma yok, çay fiyatları da son iki yılda yüzde 35 zamlandı. ÇAYKUR'un zarar ettiğine inanmak mümkün değil.” 

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/fonadevredilencaykurzararetti5437842/?fbclid=IwAR1102DKjH3velHQ1_MxhAwONpVBBIV8HwSkuEjSKlmsnMqXZc0Tr6lhVQ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Polis Müdüründen alkışlanan konuşma 'Hiçbir kimseye, örgüte ve hele hele hiçbir cemaate ya da tarikata, şeyhe bağlı olmayacaksınız !' Bakanlık, çatlakları olan binalara hasarsız raporu vermekte ısrar ediyor! Deniz Zeyrek'ten Şimşek'e tasarruf sorusu: "Ali Erbaş'a Audi A8'i bırak TOGG al diyebilecek mi?" AFAD Başkanı Erdoğan’ın helalleşmesini unuttu! ”Gecikme olmadı ama yetişemedik. Yetişmedi, sayı yetişmedi. Yıkım çok fazlaydı”