Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yakın çevresine en az yüzde 10 oranında oy olacaklarını ve bu oranın büyük bir bölümünün AKP'den geleceğini söylediği öğrenildi.
Diğer yandan Davutoğlu'nun masasındaki ankete göre AKP'nin oyunun yüzde 30'un altında indiği belirtildi.
AKP'den ayrılmasının ardından Gelecek Partisi'ni kuran ve partisinin Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurmaylarına en az yüzde 10 oranında oy alacaklarını söylediği belirtildi.
Yeniçağ gazetesinin haberine göre, Davutoğlu'nun gerçekleşecek ilk genel seçimde AKP seçmeninden büyük bir kitlenin kendilerine yöneleceğine inandığı ve AKP tarihinde şimdiye kadar en çok oy alan genel başkan olmasının da bunda etkili olacağını düşündüğü öğrenildi.
Diğer yandan Davutoğlu'nun masasındaki ankette iktidar partisinin oy oranınında büyük bir erime olduğu ifade edildi. Gelecek Partisi'ndeki ankete göre, AKP'nin oy oranının yüzde 30'un altına indiği kaydedildi. Söz konusu ankette, kararsızların büyük bir orana sahip olduğu ve Gelecek Partisi'nin kararsızların oyunu almak için çalışma yürüteceği kaydedildi.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/erdoganaanketsokistemasasindakianketh28213.html
Eş, dost, akraba atamaları sürüyor! AKP’li 2 başkanın damadı ve kızı özel kalem müdürü oldu!74 izlenme
Kızılay'ın kan da sattığı ortaya çıktı!31 izlenme
Yavuz Sultan Selim Köprüsü hakkında flaş iddia! "Böyle bir fiyat, böyle bir kârlılık acaba nerede var?"30 izlenme
İmamoğlu isyan etti: Ayıptır, yazıktır, günahtır!93 izlenme
Zamlar yetmedi ceza ve vergi yağacak!40 izlenme
Beyoğlu’nda yayaya çarpıp serbest bırakılmıştı: Eski Yemen Savunma Bakanı'nın oğluna ev hapsi29 izlenme
Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği feci kazada flaş gelişme! Yeni görüntüler ortaya çıktı26 izlenme
Suriyeliler, Ummanlı iş adamını İstanbul’da dolandırdı!112 izlenme
Emekli amirallerin yayımlayacağı asıl belge ortaya çıktı! İşte iki metin arasındaki farklar!
İmamoğlu Times'a konuştu: Türkiye'de demokrasi tehlikede
Siyasi yasak istenen İmamoğlu’nun davası yarın: CHP’den çağrı ‘Tüm avukatlar cübbelerimizle Anadolu Adliyesi’ne’
Her beş ilaçtan biri bulunamıyor! Eczacılar büyük eylem hazırlığında