Gazilere yönelik saldırılara CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, sert tepki gösterdi. "Onlara uzanan her el, vatanımıza ve değerlerimize uzanır" diyen Bağcıoğlu, saldırganların serbest bırakılmasının suçluları cesaretlendirildiğinden bahsetti.
Son dönemde gazilere yönelik saldırılarda gözle görülür bir artış söz konusu. Son olarak Bursa'nın Burhaniye ilçesine bağlı Dutluca köyünde, Ergenekon kumpası mağdurlarından Oktay Yıldırım köy muhtarı ve beraberindekiler tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar, gazi Yıldırım'ın evine ve arabasına taş ve sopalarla saldırdı.
Gazilere yönelik saldırılara CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son dönemde arttığından bahsederek duruma tepki gösterdi.

Bağcıoğlu, gazilere yönelik saldırıların toplumsal bir sorun haline geldiğini belirterek, "Bu saldırıların sonuna kadar takipçisi olacağız. Hiç kimse bizden, gazilerimize yapılan saldırıları sıradan ve normal olaylarmış gibi görmemizi beklemesin" ifadelerini kullandı.
Gazilere yapılan saldırıların kabul edilemez olduğunu ifade eden Bağcıoğlu, bugüne kadar; Tokat’ın Zile ilçesinde, Denizli’de bir hastanede, Balıkesir’in Dutluca köyünde, Ankara’da benzinlikte, belediye otobüsünde, Samsun’da ve Bursa’da gazilere yönelik artan saldırıların, toplumsal vicdanı derinden yaraladığını belirtti.

Saldırganların ifadelerinin alındıktan sonra serbest bırakılmalarının, toplumdaki cezasızlık algısını güçlendirdiğini belirten Bağcıoğlu, şöyle devam etti:
Kaynak:ANKA
'Yenidoğan Çetesi' davasında çıldırtan savunma! Fırat Sarı hızını alamadı, medyayı suçladı: "Mahkeme salonunda bir bebek katili görmedim"22 izlenme
Kırmızılı kadının haberlerine jet hızıyla erişim engeli geldi25 izlenme
‘Bay Kemal’in Tahtası’nda ikinci bölüm: Kılıçdaroğlu 50 üretim üssü projesini açıkladı44 izlenme
Lokantada yemek yedi: 'Hesaplar İmamoğlu'ndan' deyip para almadılar19 izlenme
Bolu'da 36 aaatlik felaket! Acı manzara gün ağarınca ortaya çıktı, böyle felaket görmediler30 izlenme
Elazığ depreminden korkutan haber! 2 bina daha çöktü74 izlenme
Adalet Bakanı Tunç ve kardeşini eleştiren MHP'ye yakın avukat tutuklandı13 izlenme
Murat Çalık'ın doktor reçetesi ortaya çıktı: "Kilo kaybı önlenemedi, mama desteği sürecek"11 izlenme
İttifak dağılıyor mu? Akşener'den Gürsel Tekin'in sözlerine tartışılan bir çıkış geldi.
Türkiye'ye alışverişe gelen Bulgar vatandaşından çok acı sözler 'Vaktim olsa her hafta geleceğim, sizin paranın değeri yok!'
CHP’li belediye başkanı Uygur tepkiler üstüne oğlunu görevden aldı
Son anket çalışması yapıldı! AK Parti'den oy koparan parti sonuçlara damgasını vurdu