Esenyurt'ta CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Özer'in 30 Ekim günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan "terör" soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından yerine yerine İstanbul Vali Yardımcısı Can Aksoy kayyum olarak atandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından atanan Aksoy, Ahmet Özer dönemindeki kadroyu işten çıkarmaya devam ediyor. CHP eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, son olarak 7 kişinin daha işten çıkarıldığını bildirdi.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün 7 kişinin daha işine son verildiğini belirterek, "Personeli önce istifaya zorlayan yönetim bundan sonuç alamayınca, Duygu Erdağı Dilan Sarıtaç Ali Köse Hüsnü Karçık Sevim Zengin Gülser Şahin ve Berkay Kup’u işten çıkardı. Kayyımın, 'Tüm kadroları sıfırlayacağız' dediği öğrenildi. 112 kişinin daha işten çıkarılacağı öne sürüldü" ifadelerini kullandı.

İBB Meclis Üyesi Balyalı: Araçlar meselesi kapanmış değil, daha yeni başlıyoruz123 izlenme
"Suriyelinin cesedi mis gibi kokuyordu" demişti: Yalan söylediğini itiraf eden imama İsmailağa Cemaati sahip çıktı42 izlenme
‘Zengine TOGG, garibana soğan’37 izlenme
Sedat Peker'in son videosunda dikkat çeken ayrıntı66 izlenme
Medipol için yasa tanımayan yağma: 10 yıl sınırına rağmen 29 yıllık kiralama nasıl yapıldı?145 izlenme
‘Bundan sonra daha keskin düşüşler olacak’ diyen Nebatiye vatandaştan enflasyon yanıtı: "Palavrayla düşecek bir durum yok"26 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin bu kez de milyonluk arabalarındaki baş harfleri yazan plakalar gündemde: "Nasıl alabilmişler?"72 izlenme
Mansur Yavaş iftira atan AKP'li üyeyi pişman etti! 'Yardım dağıtırken,bir kare fotoğrafımı gösterin, derhal istifa edeceğim!'131 izlenme
Son ankette AKP ve MHP'ye şok!
İmamoğlu'ndan adliye önünde sert tepki: "Hangi filmin fragmanını izlettiğinizi net olarak görüyoruz. Neden korktuğunuzu anlıyoruz. Son gülen milletimiz olacaktır!"
Koltuk-Makam-İhale Sistemi!
İlkokulda başı açık kız öğrencilere türban dayatması! "Cehennemde yanacaksınız!"