Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Tarım Kredi'nin önemli iştiraklerinden Tareks (Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi Hayvancılık Genel Müdürlüğü'ne, AKP Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı atandı. Veteriner olan Tatlı, geçen cuma günü görevine başladı. Tatlı'nın da aralarında olduğu 12 milletvekili, 2012'de ABD'nin Boston şehrinde FETÖ tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri' toplantısına katılmış, daha sonra da Pensilvanya'ya geçerek FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i ziyaret etmişti. Ziyarete katılan isimler arasında AKP eski Milletvekili Adem Tatlı da yer almıştı.
SÖZCÜ, “HEPİNİZ ORADAYDINIZ” MANŞETİNİ ATMIŞTI
AKP'li
12 milletvekilinin Pensilvanya'da Fetullah Gülen'i ziyaretini SÖZCÜ
Gazetesi “Hepiniz oradaydınız” diye manşetine taşımıştı.
‘Hepiniz oradaydınız' manşeti ile SÖZCÜ'de yayınlanan ve kadın vekillerin başlarını kapattığı fotoğraf, büyük ses getirmişti. Tatlı o fotoğrafı “Hayatımın herhangi bir evresinde bu hain terör örgütüyle bir bağım bulunursa idama bile razıyım” diyerek savunmuştu. Tatlı şunları söylemişti: “Milletvekili olduğumuz dönemde partimiz tarafından grup yönetimi olarak gönderildik. Gizli kapaklı bir ziyaret olsa fotoğraf çektirmez poz vermeyiz. Kimin çocukları paralelin okulunda okuyor, kim paralelci dernekler kuruyor, kim paralelin haberleşme ağı ByLock kullanıyor onları ortaya çıkarsınlar. Bu hainlere daha yakın zamanda açık açık sahip çıkan bakanlık yapmış siyasetçilerin fotoğrafları neden yayınlanmıyor? Cumhurbaşkanımıza meydan okuyan açıklamalar yaparak FETÖ deccalına sahip çıkan AK Parti'nin önde gelen siyasetçilerinin bu hainle fotoğrafı neden paylaşılmıyor?”
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/pensilvanyadafetoyuziyaretedenakplivekileodulgibiatama2148447/
Bu görüntü nasıl içinize siniyor?10 izlenme
Süleymancı yurdundaki tecavüze polis isyanı "Daha fazla dayanamayacağım"971 izlenme
Erdoğan ailesinin dünürü için 'kötü' haber: Yağma planı yargıdan döndü26 izlenme
AKP kongresi karıştı! Tek liste gerginliği: "Adaletli olun"19 izlenme
YKS'ye başvuran sayısında tarihi düşüş: "Diplomaya duyulan güven azalıyor"9 izlenme
Dehşet mesajları ortaya çıkmıştı! Güllü'nün kızı annesinin ölüm anını saniye saniye anlattı52 izlenme
Bakan Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'dan yine bir ilk! Böyle reklam olur mu?92 izlenme
YSK’nın İstanbul kararı Anayasa'ya aykırı mı?920 izlenme
Doktorlar gibi gidiyorlar: Merkez Bankası'nda peş peşe istifalar!
MHP Ankara İl Başkanı, Özgür Özel'i açık açık tehdit etti: "Haddini aşanlara hat bildirmek bizim için sadece zaman meselesidir."
AKP’li Beyoğlu Belediyesi’nin zabıta personeli, seyyar satıcıya tokat attı!
Görüntüler ve iddialar dehşete düşürmüştü: Kadına şiddete taviz yok!