Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un halen sahibi olduğu ETS Tur ile ilgili iddialar Meclis gündemine taşındı.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, TBMM'ye sunduğu soru önergesinde ETS Tur'un Yunan adalarına sefer yapan gemilerinde kumar oynatıldığı iddialarını sordu. Söz konusu gemilerin Türk karasularından çıkmadan Türk bayraklarını indirerek, Yunanistan bayrağı takmasına dikkat çeken Öztürk, gemilerdeki kumarhanelerin vergi ödeyip ödemediğinin araştırılmasını istedi.
Bayrak değiştirme için "Acaba bu bayrak değiştirme ile Türk kanunlarınca yasak olan kumar oynatma suçu mu örtbas ediliyor" ifadelerini kullanan İYİ Parti Denizli Milletvekili, adı geçen firmanın Yunanistan'ın işgali altındaki 18 Türk adasına tur düzenleyip düzenlemediğini de sordu.

http://www.krttv.com.tr/gundem/flasiddiabakaningemilerindekumaroynatiliyorh10716.html
İsmailağa'nın önde gelen şeyhinin kızından korkunç itiraflar! "6 yaşında evlendirildim, 7 yaşında tecavüze uğradım"43 izlenme
Suriyelilerin bayram için ülkelerine dönüşleri sürüyor!72 izlenme
O ihbar ekipleri harekete geçirdi: Dilan Polat'ın kayınpederinin villasının bahçesinde kazı yapıldı36 izlenme
Gerilim nasıl büyüdü? 5 soruda Rusya-Ukrayna krizi58 izlenme
17 ilde büyük heyecan! 25 Ekim'de sosyal konut projesinin 5 bin konutunun temeli atılacak21 izlenme
Gazeteci Şaban Sevinç’ten bomba iddia: "CHP’ye 17 bin ıslak imzalı sandık sonucu tutanağı ulaşmadı"29 izlenme
Erdoğan'a hakaretten hakim karşısına çıkan HKP lideri Efe: 'Sürtüğün de, çürüğün de kallavisi sensin'41 izlenme
TÜGVALI yönetici Gazze’ye bomba yağarken mekân kapatıp dansöz oynattı43 izlenme