İktidara yakın Yeni Şafak gazetesi bugün sürmanşetinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak, “Haddini bil Ekrem yoksa bildirirler” diye başlık attı.
Yeni Şafak gazetesi İBB Şehir tiyatrolarının sansür uyguladığını iddia etmiş, İBB Başkanı İmamoğlu da, “İstanbul Şehir Tiyatroları kendi hüviyetine kendi benliğine dönmesi için arkadaşlarıma talimat verdim. Oyunlarla, bu detaylarla ilgilenecek değilim, ben belediye başkanıyım” diyerek yanıt vermişti. Bunun üzerine Yeni Şafak bugün de “Haddini bil Ekrem yoksa bildirirler” manşetiyle çıktı.
Ancak Yeni Şafak’ın asıl meselesinin Şehir Tiyatroları olmadığı anlaşıldı.
Yeni Şafak gazetesinin İstanbul Topkapı’daki binasının hemen yanında bulunan İBB’ye ait boş arazi, gazete tarafından ücretsiz otopark olarak kullanılıyordu. Bugün İBB’ye ait alan, belediyenin iştiraki İSPARK tarafından herkese açılarak işletilmeye başlandı.
Sabah erken saatlerde başlayan çalışma öğlen tamamlandı ve uzun zamandır Yeni Şafak gazetesinin ücretsiz kullandığı İBB’ye ait alan, İSPARK oldu. Ayrıca İSPARK bu alana özel abonelik kabul etmeyecek.
Yeni Şafak gazetesi de bu alana araçlarını çektiklerinde, 2 saat için 7 TL, 5 saat için 9 TL, 8 saat için 12 TL ve 10 saat için 15 TL verecek.






İzmir'deki sel felaketinin en acı anı kamerada: 70 yaşındaki emekli bankacı sele böyle kapıldı!16 izlenme
Son dakika! Bakan Bilgin: EYT çalışmasında son aşamaya gelindi, Aralık ayında yapacağımız basın toplantısında detaylı olarak kamuoyu ile paylaşacağız.34 izlenme
Suriyeli genç 'Almanya'ya gitmek istiyorum, neden biliyor musunuz ? Burada hayat çok zorlaştı. Eskisi gibi değil. İlk geldik her şey güzeldi, şimdi herşey pahalı !'175 izlenme
34 yıl önce tedavülden çıkarılan 2.5 TL’lik madeni paralar yeniden geliyor38 izlenme
İhalelerdeki bahaneler ‘kabak’ tadı veriyor20 izlenme
Dünyanın en zenginleri listesinde bir ilk! Hintli milyarder Gautam Adani üçüncü sıraya yükseldi40 izlenme
Evleri ellerinden alındı, bayram zehir oldu!68 izlenme
Erdoğan'ın karşısında harem-selamlık ayırdılar!348 izlenme
Ankara’da kulislerinde, ‘Nazlı Ilıcak tahliyesindeki 5 milyonluk rüşvet’ iddiası!
Skandallarıyla gündemden düşmeyen ESK Başkanı iddialara yanıt verdi
Brent Petrol, son 6 ayın en düşük seviyesinde; Benzin ve motorine büyük indirim yolda!
Ayşe Ateş’in koruma sayısı yükseltildi!