İBB'nin Mobil Halk Ekmek Büfeleri açılışını resmi TikTok hesabından duyuran başkan Ekrem İmamoğlu, "Dombra" ile gönderme yaptı.
İmamoğlu'nun, Halk Ekmek büfelerinde oluşan ekmek kuyruklarını azaltmak için 142 yeni büfe açılması talebi AKP ve MHP oylarıyla reddedilmişti. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 40 yeni "Mobil Halk Ekmek Büfeleri"ni faaliyete geçirdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi TikTok hesabı üzerinden "Mobil Halk Ekmek Büfeleri"nin hizmete girdiğini duyururken, geçmişte AKP ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından seçim müziği olarak kullanılan "Dombra" şarkısıyla paylaşım yaptı. İmamoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu ve çok sayıda mesaj atıldı.
Halk Ekmek büfelerinde kuyrukları önlemek için İBB yönetimi Belediye Meclisi gündemine yeni büfeler açılması önerisiyle geldi. Ancak AKP ve MHP temsilcileri, ‘örgüt militanlarına peşkeş çekileceği' iddiasıyla bu öneriye karşı çıktı. 142 yeni büfeyi bu nedenle açamayan İBB yönetimi de kentin yoksul bölgelerinde görev yapacağı belirtilen 40 Mobil Halk Ekmek Büfesi'ni dün hizmete soktu. Mobil büfeler yaklaşık bin 700 ekmek taşıma kapasitesine sahip.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/imamoglundanakpyedombraligonderme1805175
İşte Kılıçdaroğlu'na 2. turda 'çekilme' baskısının görüntüleri: “Hayır, hayır, hayır.. İzin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz, kaybedeceğiz”28 izlenme
Denizli Valisi Fuat Atik'ten skandal görüntüler hakkında skandal 'özür' açıklaması60 izlenme
Ankara’da gizli sığınak görüntüleri ortaya çıktı! Sığınakta 10 oda 15 salon 10 koridor ve 12 tuvalet var66 izlenme
Japonya Prensesi'nden Anıtkabir'de Ata'ya büyük saygı!115 izlenme
10 fabrikası satılan kurumun giderleri arttı!100 izlenme
İBB'den yandaş medyaya "ek maaş" cevabı!117 izlenme
Deli Dumrul 5 bakanlığı yuttu23 izlenme
Atatürk sevdalısı, cumhuriyet kadını Zeliha Karaman...132 izlenme