İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.
İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.
İran'ın yeni bir balistik füze saldırısının ardından İsrail'in merkezi ve kuzeyinde sirenler çalıyor. Sirenlerin çaldığı bölgelerdeki sivillerin, ikinci bir duyuruya kadar sığınaklarda kalmaları talimatı verildi.
İran'dan İsrail'e yaklaşık 30 füzeyle düzenlenen misilleme saldırısında birçok noktanın isabet aldığı duyuruldu.

İran'ın İsrail'in merkezine ve kuzeyine yönelik başlattığı saldırı sebebiyle ülke genelindeki alarmların devreye girmesinin ardından fırlatılan yaklaşık 30 füzeden bir kısmının engellenemediği ve bazı noktalara isabet ettiği belirtildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, Hayfa kentindeki isabetin ardından bölgede ağır hasar oluştuğunu, ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını bildirdi. İsrail ordusu da Tel Aviv semalarında çok sayıda patlama sesi duyulduğunu açıkladı.

İsrail'in 13 Haziran tarihinde başlattığı saldırıların ardından Tel Aviv'i yoğun bir şekilde hedef alan İran, yoğun çatışmaların ardından ilk defa bu sabah 'Hayber' adlı füzenin kullanıldığını açıkladı.
halktv.com.tr
Pet şişe sularına dev zam
Rusya, Ukrayna'nın birçok kentine füzelerle saldırılar düzenledi!
Ankara'nın göbeğinde kız arkadaşı ile oturan doktoru öldüresiye dövdüler!
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2.1 milyar dolarlık ek maliyet sahipsiz kaldı!
Sağlık Bakanlığı corona tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 276.555'e, can kaybı da 6.564'e yükseldi!
Son Dakika: Türkiye'de işsiz sayısı 2023'ün ikinci çeyreğinde 73 bin azalarak 3 milyon 400 bin oldu
4 yıla kadar hapsi istenen İlker Başbuğ'dan ilk açıklama
Skandal ifade ortaya çıktı! 'Nefsime yenik düştüm'
Yüzde 31 indirimli şeker almak isteyen vatandaşlar birbirini ezerek izdiham yaşandı.
AKP’de ROK depremi! AKP’li vekil Hüseyin Kocabıyık sahip çıktı
Türkiye Bartın'daki facianın yasını tutarken, AKP'li başkanlar horon tepti!
AKP'li meclis üyesi 'Meclis başkanı olarak tartışmalara karşılık vermeniz doğru değil' İmamoğlu 'Haklısınız, çünkü uzun yıllardır belediye başkanlarının yönetmediği bir meclis yaşadınız !'
CHP'li Özel'den Mersin'deki terör saldırısına ilişkin flaş açıklama: "Dikkat edin, bir hazırlık var"
AKP'li vekil bedelli askerlik yaparken İçişleri Komisyonu’na seçildi!