İstanbul'da büyük öğrenci buluşması: Öğrenciler Maçka Parkı'ndan Şişli'ye yürüdü

32 izlenme 26 Mart 2025
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere gazeteci ve çok sayıda siyasetçi gözaltına alınmasıyla sokaklara dökülen öğrenciler eylemlerini her geçen gün artırmaya devam ediyor. İstanbul Üniversiteler Koordinasyonu'nun çağrısıyla saat 17.00'de Maçka Parkı'nda bir araya gelmeye başlayan öğrenciler Şişli Belediyesi'ne yürüdü. Gençler yaklaşık iki saatlik bir eylemin ardından dağıldı.


Maçka Parkı önünde buluşan öğrenciler parkın içerisinden Beşiktaş’a oradan Şişli Belediyesi'ne doğru yürüdü. İktidarın gençlik politikalarını, uygulamalarını eleştiren gençler yaklaşık iki saatlik bir eylemden sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

1.jpg

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'İmkânın olsa neyi değiştirirsin' sorusuna vatandaş 'Erdoğan' dedi! 'Atatürk'ü, cumhuriyeti kötüleyenler girdiyse içimize bilin ki ülke dağılmak üzere' Kriz en çok onları vurdu: Türk çiftçisi borç batağında! AKP'li Ravza Kavakcı Kan, İBB'den aldığı bursu böyle savundu! 'Bunun bir usulsüzlük olduğunu bilmiyordum. Usulsüzlüğü göstersinler, usulsüzlük yok!' Doktorları hedef gösteren Yeni Şafak’a tepki