İzmir’de raylı ulaşım aracı İzban’da bir tebliğci, önünde yürüyen bir kadına iddiaya göre ‘Cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Tebliğci’nin sözlü tacizinin ardından ikili arasında tartışma yaşandı.
Kadın, tebliğciye “Allah sana vahiy mi gönderdi de sen ‘cehennemde yanacaksın’ diyorsun” diye tepki gösterdi. Bu sözlerin üzerine tebliğci, kadına “Kitaplarda yazıyor. Öldüğün zaman göreceksin” yanıtını verdi. Tebliğcinin sözlerinin ardından sinirlenen kadın, “Sen ölenin ne hale geldiğini gördün mü? Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?” diye sordu. Bu sözlerin ardından tebliğci, kadının bu sözlerine, “Sen onların yanında mıydın? Sıra sende miydi?” diyerek hakaretlerini sürdürdü.
Tebliğci, İzban istasyonunda bulunan yurttaşların da tepkisiyle karşılaşınca, “Ben cehennemde yanacaksın demedim. Cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadın, tebliğciye, “Burası Türkiye Cumhuriyeti kabul edeceksiniz. Laik bir ülke” diye tepkisini sürdürdü.
Kadın ve tebliğci arasındaki tartışma güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle engellendi.
Kadın o anları sosyal medya hesabından, “Bakın az önce İzmir İzban’da kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu ne idüğü belirsiz provokatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yine de söyleyeyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değil de ne, bu provokatif bir eylem değil de nedir?” sözleriyle yayımladı.

Kaynak: TELE1
Emniyetten Erdoğan'a özel masa!
Meclis lokantası yine gündemde: Fiyatları görünce iştahınız kaçacak
Türk maden devi iflasın pençesinde
Ve bir afette daha vatandaş kaderiyle baş başa! Şanlıurfa’da selde mahsur kalanlar vatandaşların imkanlarıyla kurtarıldı
Mehmet Akif Ersoy'dan çakarlı araçla polis kontrolü
CHP'li kadınlar İnönü'ye doğduğu evde sahip çıktı!
Bilal Erdoğan'ın arkadaşları Sayıştay'a takıldı: 45 milyon liralık zarar!
İstanbul’a yeni vapur hatları geliyor!
İsim vermeden hedef aldı! İnce'den Egemen Bağış yorumu...
Atatürk'e hakaret eden 'soysuzların' hepsi bir karede! Resmi büyütüp çelenkleri gönderenlerin ismine bakın
Laik Cumhuriyetin temelini oluşturan devrim yasaları 96 yıl önce kabul edildi; Amaç güçlü Cumhuriyet
Hamas'ın liderlerinden Musa Ebu Marzuk. Hiçbir sivili öldürmedik, rehineleri serbest bırakacağız ama önce çatışmaların durması gerekiyor.
AKP'nin İstanbul'daki kalesi Bağcılar'da bedava dağıtılan ekmekten almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu!
Mardin Valisi kızının düğün masraflarını belediyeye yansıtmış!