Home
08 Mayıs 2024 ( 35 izlenme )
Reklamlar

Jandarma ekiplerine intihar notu bırakarak harekete geçen genç, saatler sonra sarhoş halde bulundu.

Jandarma ekiplerine intihar notu bırakarak harekete geçen genç, saatler sonra sarhoş halde bulundu.

Samsun'da sosyal medyadan canlı yayın yapan 25 yaşındaki genç, intihar notu bırakarak evden çıktı. Aracı ilk bulan genç saatler sonra sarhoş halde bulundu.

Çarşamba ilçesinde 25 yaşındaki F.K. Patpat isimli genç, patpat isimli bir tarım aracıyla yola çıktı. İddiaya göre aile, intihar notu bırakan ve sosyal medyadan canlı yayında görülen genç için çok endişelenerek durumu jandarmaya bildirdi.

ARAMA BAŞLATILDI
Kayıp gencin cesedi Gökçe Çakmak Barajı'ndaki Esençay köyünde bulundu. Bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma hem suda hem de çevrede çok yönlü bir arama başlatarak, kayıp gencin intihar etmiş, yanlışlıkla suya düşerek boğulmuş veya kaçırılmış olabileceğine dair birden fazla olasılığı değerlendirdi.

ALKOLLÜ BİR ŞEKİLDE BULUNDU
Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ekipleri su altında ve baraj gölü çevresinde arama yaparken, jandarma ekipleri de eğitimli Jandarma köpeklerini kullanarak alanda arama yaptı. Genç, saatler sonra sarhoş halde bulundu. Ailesine ve çevresine intihar ettiği izlenimi verilerek ortadan kaybolan genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Yavuzyılmaz: "53 TL'den 400 TL'ye kadar çıkabilir" Hollandalı araştırmacılar tek yumurta ikizlerinin nasıl oluştuğunu keşfetti: Organ nakli ve tüp bebek için umut olabilir. Cumhuriyet'in 100. yılında nelerle uğraşıyoruz! Anayasa Mahkemesi üyesi Muammer Topal: "Kadın-erkek eşitliği modern hurafelerden birisidir" İşte TRT'nin yeni kadrosunun CV'leri: SETA, Pelikan, Kartal Anadolu İmam Hatip