Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, İstanbul'da Semih Çelik tarafından katledilen 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşegül Halil için eylem düzenledi.
İkbal Uzuner'in katledildiği tarihi Fatih surları önünde bir araya gelen kadınlar, "Cezasızlığa son vereceğiz, tacizi, cinayeti durduracağız!", "Bakanlık aç gözünü, kadınlar burada öldürüldü", "Hayatımız bu kadar ucuz olmamalı", "Umutsuzluğa kapılırsan bu kalabalığı hatırla" pankartları taşıdı.
CİNAYETİN İŞLENDİĞİ YERE ÇIKTILAR
Eylemcilerden bazıları İkbal Uzuner'in öldürüldüğü Fatih surlarına çıkarak slogan attı. Eylemde ayrıca, "Asla yalnız yürümeyeceksin", "Seyretme, yasayı uygula AKP" sloganları atıldı.
Tele1
20 yıllık AKP üyesi yurttaş 'Adalet bu mu?' diye isyan ederek AKP'li belediyenin önünde inekli protestoda bulundu!
Akaryakıt zamları sonrası arabasını satıp at aldı! 'Ne vergisi ne muayenesi var, herkese tavsiye ederim'
İBB'ye üçüncü dalga operasyonda 13 tutuklama
1954 doğumlu olan Erdoğan, hızını alamayıp 1950 öncesinde yaşadıklarını anlattı !
Çiftçinin bedavaya dağıttığı ıspanağı toplayan vatandaş: "Bu sene ilk defa ıspanak yiyeceğim. Allah razı olsun"
Turistlere uyarı: Bu ülkelerde hırsızlara dikkat... Türkiye de listede
Türk-İş Başkanı Atalay’dan savunma: Ben işçileri utandıracak bir şey yapmadım
Yeniden Refah, AKP’ye kapıyı kapattı: Görüşme yok, adayları duyuracağız
AKP’li üyeden terbiyesizlik ! 'Parayı ben verdim' dedi Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı'nın mikrofonunu kapattı !
Çok konuşulacak fotoğraf: Mehmet Ağar, Kılıçdaroğlu'nun HSK tercihi ve bir başsavcı aynı masada!
İBB’ye adaylığını açıklamıştı: Bülent Kerimoğlu'na sandık şoku! Delege seçimlerinde 56 delegenin tamamını kaybetti
Atatürk Havalimanı’ndaki tören öncesi dikkat çeken iddia! "Millet zorla millet bahçesine görütülüyor"
Aziz Çelik: "Milyonlarca emekliye ikramiye kazığı!"
Bursa'da sondaj kuyusuna düşen köpek böyle kurtarıldı