Home
02 Eylül 2024 ( 42 izlenme )
Reklamlar

Lüks konut ve villalar yapıyordu: Bir inşaat devi daha iflasın eşiğinde


Türkiye'nin önde gelen 50 yıllık inşaat şirketi EKŞ Ekşioğlu Holding AŞ. iflasla boğuşuyor. Antalya ve Alanya'da lüks konut ile villa inşaatları yapan dev şirketin iflasını Ahmet Uğur Gürpınar açtı. Davanın ilk duruşması 64 gün sonra yapılacak.



Türkiye'deki ekonomik kriz dev şirketleri de çıkmaza sokuyor. Konkordato ya da iflas eden şirketlere her gün yenileri ekleniyor.

Türkiye'de 50 yıldır faaliyet gösteren, Antalya ve Alanya'da lüks konut ile villa inşaatları yapan EKŞ Ekşioğlu Holding AŞ.'nin iflası istendi. Şirketin iflasını Ahmet Uğur Gürpınar adlı kişi talep etti.

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi açılan davanın duyurusunu yaptı. Mahkeme EKŞ EKŞİOĞLU HOLDİNG AŞ'nin iflas talebine yönelik itirazların ve davaya müdahil olmak isteyenlerin başvuruda bulunmaları istendi.

Mahkeme itiraz edenlerin iflasın açılmasını gerektiren bir durumun bulunmadığını belirterek davanın reddini talep edebileceğini belirti.

EKŞ EKŞİOĞLU HOLDİNG AŞ, ​Antalya, Kepez'de yer alan Masa I ve Masa II projeleriyle adından çok sık bahsettirmişti.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim Bakanı'na göre 10 Kasım milli birliği temsil etmiyormuş! CHP lideri Özgür Özel: "Zeydan Karalar bunların ifadeleri ile hapiste yatıyorsa, Bahçelievler Belediye Başkanı'nın 50 kere müebbet alması lazım" İlber Ortaylı'dan Mansur Yavaş'a övgü dolu sözler 'Bu lafı cesaretle söylüyorum, Mansur Bey berbat olan Başkentimizi ıslah ediyor. Efsanevi, heykellik adamlar' Gezi'de yandaş kayırması! Kim provokatör kim değil?