MFÖ’nün Bodrum’da 27 Ağustos’ta yapılması planlanan konseri iptal edilmişti. Konserin neden iptal edildiği merak ediliyordu. Sosyal medyada “Konser için hiç bilet satılmadı ve bu yüzden iptal oldu” şeklinde yorumlar yapıldı.
Söz konusu iddialar hakkında Kerki/Solfej organizasyon bir açıklama yaptı.
İddiaların doğru olmadığının belirtildiği açıklamada şöyle denildi:
"27 Ağustos akşamı yapılması planlanan M.F.Ö. Bodrum Antik Tiyatro Konseri için satılan resmi bilet 401 (dörtyüz bir) adet, etkinliğin resmi bilet geliri 51.000 (elli bir bin) Türk lirasıdır.
Bu sayı grup üyeleri ve menajerleri ile paylaşılarak teknik, konaklama, ulaşım ve sair giderler tarafımıza ait olacak şekilde konserin tüm bilet satış gelirlerini kendilerine bırakarak organizasyonu gerçekleştirme talebimiz olmuştur. Ancak grubun sahneye çıkmak için 70.000 TL talep etmesi neticesinde firmamız ve grup arasında mevcut durum münazara edilmiş, bu görüşmeler sonunda alınan ortak kararla konserin iptali kararlaştırılmıştır.
27 Ağustos MFÖ Bodrum Antik Tiyatro performansı ile ilgili çeşitli mecralarda yer alan yanlış bilgilerin ve asılsız haberlerin dikkate alınmamasını rica eder, sağlıklı günler dileriz."
Konserin yapılması planlandığı alan, BodrumTurgutreis yolu üzerinde yer alan Bodrum Antik Tiyatrosu. 1960’larda geçirdiği restorasyondan sonra 13.000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor. Bodrum'un ortasındaki Göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro, Anadolu'nun en eski tiyatrolarından biridir.
Konuyla ilişkin tiyatrocu Levent Üzümcü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “0” bilet imasında bulundu. 13.000 kapasiteli konser alanında “401” bilet satıldığı bilgisini paylaştı.
https://abcgazetesi.com/mfobiletsatamadigiicinmibodrumkonseriniiptaletti357022
Gri pasaport skandalı sonrası Almanya'dan flaş Türkiye kararı: Kısıtlama getirildi!30 izlenme
Marmaris’te Bozburun ve Selimiye talana açıldı23 izlenme
İki sağlık çalışanı daha coronadan hayatını kaybetti39 izlenme
Avcılar Askerlik Şb. Bşk. Albay Önder İrevül, Çanakkale anmasında Şehitler adına okunan duada Atatürk'ün adının hiç anılmaması üzerine salonu terk etti !825 izlenme
Erdoğan, Turizm Bakanı Ersoy ile ilgili 'istifa' sorusuna yanıt vermedi26 izlenme
Konya'da Deniz Gezmiş anmasına bıçaklı saldırı!44 izlenme
Ümit Özdağ'ın gündemi belirleyecek sözleri: Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa iç savaş çıkar29 izlenme
CHP'li başkana saldırı! Hastaneye kaldırıldı!219 izlenme
Suriye’deki teröristbaşı Öcalan posteri imha edildi !
İmamoğlu davası adli tatil sonrasına kaldı
Eski AKP’li vekil yolsuzluktan tutuklanan kardeşini böyle savundu! "Suriye'den alınan ganimet helaldir"
Abdurrahman Dilipak’tan uyuşturucu ile mücadeleyle ilgili bomba çıkış: "Büyük patronlara kimse dokunmuyor!"