MFÖ’nün Bodrum’da 27 Ağustos’ta yapılması planlanan konseri iptal edilmişti. Konserin neden iptal edildiği merak ediliyordu. Sosyal medyada “Konser için hiç bilet satılmadı ve bu yüzden iptal oldu” şeklinde yorumlar yapıldı.
Söz konusu iddialar hakkında Kerki/Solfej organizasyon bir açıklama yaptı.
İddiaların doğru olmadığının belirtildiği açıklamada şöyle denildi:
"27 Ağustos akşamı yapılması planlanan M.F.Ö. Bodrum Antik Tiyatro Konseri için satılan resmi bilet 401 (dörtyüz bir) adet, etkinliğin resmi bilet geliri 51.000 (elli bir bin) Türk lirasıdır.
Bu sayı grup üyeleri ve menajerleri ile paylaşılarak teknik, konaklama, ulaşım ve sair giderler tarafımıza ait olacak şekilde konserin tüm bilet satış gelirlerini kendilerine bırakarak organizasyonu gerçekleştirme talebimiz olmuştur. Ancak grubun sahneye çıkmak için 70.000 TL talep etmesi neticesinde firmamız ve grup arasında mevcut durum münazara edilmiş, bu görüşmeler sonunda alınan ortak kararla konserin iptali kararlaştırılmıştır.
27 Ağustos MFÖ Bodrum Antik Tiyatro performansı ile ilgili çeşitli mecralarda yer alan yanlış bilgilerin ve asılsız haberlerin dikkate alınmamasını rica eder, sağlıklı günler dileriz."
Konserin yapılması planlandığı alan, BodrumTurgutreis yolu üzerinde yer alan Bodrum Antik Tiyatrosu. 1960’larda geçirdiği restorasyondan sonra 13.000 kişi kapasitesiyle bir çok festivale ev sahipliği yapıyor. Bodrum'un ortasındaki Göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro, Anadolu'nun en eski tiyatrolarından biridir.
Konuyla ilişkin tiyatrocu Levent Üzümcü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “0” bilet imasında bulundu. 13.000 kapasiteli konser alanında “401” bilet satıldığı bilgisini paylaştı.
https://abcgazetesi.com/mfobiletsatamadigiicinmibodrumkonseriniiptaletti357022
DMO 1 milyon TL’lik makam aracı aldı!88 izlenme
Ülkeyi ayağa kaldıran görüntüler: Polonya'da bir plajda 4 mülteci küçük kız çocuklarını giyinme kabininde videoya çekerken yakalandı48 izlenme
Diploma çetesi bunu da yapmış! Depremde ölen avukatın mezuniyet bilgilerini değiştirmişler!11 izlenme
Ayakta durmakta zorlanırken kolundan sürüklediler17 izlenme
Kredileri AKP çekti, ödemeyi CHP’li yönetim gerçekleştirdi!74 izlenme
İmamoğlu’ndan Erdoğan'a akraba ataması yanıtı27 izlenme
Göz göre göre batıyoruz: Risk primi zirveye çıktı19 izlenme
Erken seçim tarihinin belli olduğu gün, sessiz sedasız alınan karar!793 izlenme