Home
03 Ocak 2020 ( 158 izlenme )
Reklamlar

Oğlunu kaybeden Mısra Sel hakkında 2 ayrı soruşturma!


Çorlu'da 8 Temmuz 2018'de meydana gelen tren katliamında oğlu Oğuz Arda Sel'i yitiren Mısra Öz Sel, hakkında iki tane hakaret soruşturması açıldığını duyurdu.



Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyünde 8 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel'i yitiren Mısra Öz Sel, kişisel Twitter hesabında hakkında iki tane soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Daha önce ifadeye çağırıldığını açıklayan Sel, soruşturmalara dair şu bilgiyi verdi:

"İfademi vermek için Emniyet'e gittim. Cumhurbaşkanı ve mahkeme heyetine hakaretten hakkımda iki ayrı soruşturma başlatılmış. İfademi yazılı olarak bizzat Çorlu Savcılığı'nda yapmak istediğimi belirtip, Emniyet'ten ayrıldım. Oyalama değil 'adil yargı' istiyorum."

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1712388/oglunukaybedenmisraselhakkinda2ayrisorusturma.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çoban Partisi lideri konuştu 'Bir rakibim vardı. O da Cumhurbaşkanlığı'na geçti. Artık rakip kalmadı' :)) Atatürk'ün mirası 101 yaşında 4 ay önce söylediği bu sözleri yuttu, AKP'ye geçti: "İktidarın gücüne karşı kaç kişi çıkar? Bir Emrullah Akpunar çıkar. Bu partiden geldim, bu partiden giderim" İki doktor kardeş 18 gün arayla koronadan öldü