Türkiye'de sayıları yaklaşık 4 milyonu bulan Suriyeli sığınmacıların Kurban Bayramını geçirmek için ülkelerine geçmesi tartışılırken, sınır kapısında yine skandal görüntüler yaşandı.
Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki Suriyelilerin, kurban Bayram'ını ülkelerinde geçirmek için Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü sınır gümrük kapısından Hatay Valiliğinden online randevu kayıt yaptırdıktan sonra akın akın ülkelerine geçiş yaptıkları görüntüler gündem oldu.
Suriyeliler 518 Temmuz tarihleri arasında başta İdlib, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgeleri ile diğer şehirlere giderek yakınları ile bayramlaşacak. Bayramdan sonra tekrar Türkiye'ye girmek isteyen Suriyeli sığınmacılar 31122021 gününe kadar ülkemizde giriş yapabilecekler.
Sedat Peker'in gündeme taşıdığı Paramount Otel'in hisselerine haciz getirildi!56 izlenme
Denizli'de skandal: Lise koleje devredildi, MEB'den yatırım yağdı!183 izlenme
Akbank yüzünden dolandırıldılar! Mahkeme kararı: Banka önlem almadı84 izlenme
Bahçeli’den İYİ Parti’ye ittifak çağrısı! “Çağırdık dönmediniz, yerel iktidarda komşu olalım”23 izlenme
'Deprem toplanma alanı' tepkisi: Büyüklüğünü İstanbul'un ilçesiyle açıkladı29 izlenme
17 yıllık AKP iktidarının bilançosu: Geleceğimiz ipotek altında!259 izlenme
5 yılın en zor LGS sınavında 719 birinci çıktı! Muharrem İnce küplere bindi: "Derhal açıklama bekliyoruz"17 izlenme
Bu artık çürümüşlük! AKP, kimi istiyorsa onu yaptı17 izlenme