Irak’ın kuzeyine düzenlenen PençeKilit Operasyonu’nda görevli Piyade Uzman Çavuş Kadir Kemik, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit oldu.

Şehit Kadir Kemik’in İstanbul Pendik nüfusuna kayıtlı olduğu, bugün Pendik Şehitler Camii’nden son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: Piyade Uzman Çavuş Kadir Kemik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Evine 1538 lira elektrik faturası gelen Rizelinin isyanı: "Evde şofben var mı diyorlar"31 izlenme
Vatandaşların Ali Erbaş'a tepkileri dinmiyor! ‘Atatürk’e lanet okuyanın kanından şüphe ederim!’107 izlenme
'Aracı yok' denmişti: İkinci doz aşılarda da aynı şirketin etiketi çıktı!92 izlenme
'Parla' marşı, yapay zekâ ile Zeki Müren tarafından seslendirildi47 izlenme
Tahir Elçi davasında ara karar açıklandı ve aile avukatlarının tüm başvuruları reddedildi35 izlenme
Binali Yıldırım'ın 'Kürdistan' çıkışı mahkemede beraate gerekçe oldu!179 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 5.703 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.393.248'e, can kaybı da 49.417’ye yükseldi!60 izlenme
Kuzu etinde zamlar durdurulamıyor: 15 günde fiyatı uçtu35 izlenme