Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı.
Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı görülüyor.
Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:

* Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.
* O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

FOTO: DHA/ Pınar Gültekin.
* Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.
* Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.
* Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.
Merdan Yanardağ 'Rejim taşınabilir olmaktan çıktı, toplumun boğazını sıkıyorlar!'57 izlenme
Türkiye 7.3 trilyon liralık projenin dışında kaldı5 izlenme
Ne bitmez sevdaymış! Türkiye’nin kanayan yarası: Araba sevdası!147 izlenme
Arabasının alarmını kapatmak için sokağa çıktı, polis tarafından darp edildi!94 izlenme
Sedat Peker, Süleyman Soylu’ya ‘hediyem’ dediği videoyu paylaştı!80 izlenme
Ticaret Bakanlığı'nda büyük skandal! "Yerli, Milli" diyerek yabancıları desteklemişler!67 izlenme
Tüm dünya o görüntüleri konuşmuştu: Uçaktan düşen Fada’nın hikâyesinin altından dram çıktı83 izlenme
Cevad Zarif’ten ABD’ye: Bölgemizde sayılı günleri kaldı!42 izlenme
Sedat Peker'in rüşvet ağı paylaşımlarının odak noktası olan Mine Tozlu Sineren, iddiaları doğruladı.
Esnaf için elektrikte yeni düzenleme
İYİ Parti’den yeni video ‘Tarihi sen yaz, memlekete bahar gelsin!’
AKP’nin ‘Türkiye Yüzyılı’nda vatandaşın hali! ‘Yarım balık soranlar var, bir levreği ikiye bölmek istiyorlar’