Home
28 Şubat 2020 ( 1457 izlenme )
Reklamlar

Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama!


İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası Rusya'dan açıklamalar ardı ardına geliyor. Rus siyasetçi Vladimir Dzhabarov, Türkiye'nin İdlib'e yapacağı bir operasyonun Ankara için kötü sonuçları olacağını öne sürdü.



Rusya destekli Esad rejiminin abluka altına aldığı İdlib’den çok acı haberler geldi. Rejim güçlerinin Bilyun kasabası yakınlarındaki saldırısı sonrası 33 Türk askeri şehit düşerken, Rusya’dan peşi sıra açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Saldırı sonrası yaptıkları ilk açıklamada, Rus Hava Kuvvetleri'nin Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye herhangi bir operasyon düzenlemediğini belirten Moskova yönetimi, sorumlu olarak Esad rejimini işaret etti.

SAVAŞ GEMİLERİ YOLA ÇIKTI

Bu açıklamadan yalnızca dakikalar sonra Rusya Donanması'ndan flaş bir adım geldi. Donanmaya bağlı Karadeniz Filosu, Kalibr seyir füzeleri yüklü iki savaş gemisinin Suriye kıyılarına doğru yola çıktığını duyurdu.

‘GENİŞ ÇAPLI OPERASYON OLURSA…’

Tansiyonu iyiden iyiye yükselten bir açıklama da Rus parlamentosunda Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov’dan geldi. Reuters’ın Interfax’tan son dakika olarak aktardığı açıklamaya göre Cabarov, Türkiye’nin İdlib’e yapacağı geniş çaplı bir operasyonun Ankara için kötü şekilde sonuçlanacağını öne sürdü.

http://www.krttv.com.tr/dunya/rusyadanhainsaldirisonrasitehditgibiaciklamah28556.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

20 yıllık AKP üyesi yurttaş 'Adalet bu mu?' diye isyan ederek AKP'li belediyenin önünde inekli protestoda bulundu! Milletvekillerine ne kadar maaş ödüyoruz? Elon Musk, 44 milyar dolarlık Twitter anlaşmasını spam hesaplar yüzünden feshetti 18 yaşındaki kıza tecavüz eden şahıs "tecavüz sırasında çığlık atmadı" denilerek serbest bırakıldı!