CHP, AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam hakkında sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz ve milletvekilleri Kayıhan Pala, Aylin Yaman, Eylem Ertuğ Ertuğrul ile Murat Çan, sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle Ahmet Gökhan Sarıçam hakkında; 'Tehdit', 'Halk arasında korku ve panik yaratma amacıyla tehdit', 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu' ile 'Kanunlara uymamaya tahrik' suçlarından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
CHP'li Şahbaz, suç duyurusu dilekçesini verdikten sonra adliyesi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Cana kast düzeyinde hedef gösteren bu kelimeler, bu cümleler bir milletvekilinin ağzına yakışmamaktadır. Bu sözler toplumda kin, nefret ve düşmanlığı besleyen sözlerdir. Onun için bugün burada suç duyurusunda bulunduk. Sağlıkta şiddeti çözmesi gereken iktidar milletvekilinin bu şekilde konuşmasını da halkımızın vicdanına havale ediyoruz" dedi.
Nefes
Zamlı maaşlar belli oldu! İşte emekli ve memur maaşında 2019 zamları…3555 izlenme
AKP'nin kurucusuyum diyen emekli isyan etti: "16 milyon emekli dilenci olduk. Dışarı çıkmaya, esnafın yüzüne bakmaya utanıyoruz"30 izlenme
Katarlılar bitti sıra Bahreynlilerde! Türkiye'nin ilk tatil köyü satıldı!44 izlenme
Fileyi 100 liraya dolduruyorduk şimdi yarısı boş!158 izlenme
TÜİK verileri: Gerçek işsizlik %28,2!17 izlenme
Yeni Şafak yazarının FETÖ dosyasını AKP'liler açtı! Yusuf yusuf...212 izlenme
AKP’nin masasında kimseyle paylaşılmayan anket: Giden seçmen geri gelmiyor22 izlenme
Kartal İmam Hatip Lisesi Sınır Tanımıyor!28 izlenme
Boğaz’ın efendisi Reza’ya dokunan yok!
Bakan Soylu açıkladı: Van'da arama çalışmaları durduruldu
İran'ın İsrail'e hava saldırısı düzenlediği gece sosyal medyada yayılan görüntülerin aslında farklı tarihlerde, farklı bölgelerde kaydedildiği ortaya çıktı
İmamoğlu: Seçim döneminde işe alımlar araştırılıyor