ANKA'nın haberine göre, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Meclisi’nin AKP’li eski üyesi Bilal Tekatlı, AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Suruç ilçesindeki kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri inşaatı ihalesinde usulsüzlük yapıldığını öne sürdü.
İhalenin sonucuna ilişkin bilgi formunu paylaşan Tekatlı, “İhale 4. sıradaki firmaya verildi. Aradaki 5 milyon euro kimlerin cebine gitti? Urfalılar adına soruyoruz" dedi.
Bilal Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü’nün Suruç ilçesindeki kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri inşaat ihalesine ilişkin sonuç bilgi formunu sosyal medya hesabında yayınladı.
"5 MİLYON EURO KİMLERİN CEBİNE GİTTİ"
Bilgi formuna göre; ihale, 10 milyon 353 bin euro ile en düşük teklifi veren Kural ARGEMST iş ortaklığı yerine, 15 milyon 599 bin 594 euro teklif veren Asil İnşaatÇeltikçioğlu İnşaat ortaklığına verildi. Bilgi formunda, iki iş ortaklığının daha ihaleyi kazanan Kural ARGEMST ortaklığından daha düşük teklif verdiği görüldü.
Bilal Tekatlı, sosyal medya paylaşımında, "Suruç altyapı ihalesinde dönen büyük rantı ve usulsüzlükleri aylar önce yazdık. Ama troller ve rantçılar bize saldırdı. Gelinen noktada biz haklı çıktık. İhale 4. sıradaki firmaya verildi. Aradaki 5 milyon euro kimlerin cebine gitti? Urfalılar adına soruyoruz" dedi.



Mansur Yavaş iftira atan AKP'li üyeyi pişman etti! 'Yardım dağıtırken,bir kare fotoğrafımı gösterin, derhal istifa edeceğim!'131 izlenme
AKP'li Varank'tan Teğmenler için skandal sözler: FETÖ ile bir tutup, yine hedef gösterdi22 izlenme
Ziller bu sene acı çalıyor… Veliler isyan etti!23 izlenme
Devlet Bahçeli'nin emekliye seyyanen zam talebine AKP'li o isim engel olmuş41 izlenme
Eğitimde kriz MEB’de lüks: 3 günlük toplantı için 4.2 milyon lira harcandı5 izlenme
Sedat Peker'den uzun süre sonra ilk paylaşım!72 izlenme
6 yaşındaki çocuk gelin skandalında Kadir İstekli ve baba Gümüşel için yakalama kararı!35 izlenme
İSKİ üst yönetimi toplu istifa etti!175 izlenme