Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.
Dava dosyasına cep telefonu incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Siber Suçlar ve Güvenliği Uzmanı tarafından hazırlanan 200 sayfalık raporda, sanık Seçil Erzan'a ait 4 adet telefon ve 3 adet sim kart, sanık Nazlı Can'a ait 1 adet telefon ve 1 adet sim kart, sanık Ali Yörük'e ait 1 adet telefon ve 1 adet sim kart, sanık Atilla Yörük'e ait 1 adet telefon ve 1 adet sim kart olmak üzere toplam 13 adet dijital materyal ile imajların bulunduğu 8 adet flash bellek ve 2 adet hard disk incelenerek çözümlemeleri yapıldı.
Bilirkişi raporunda Seçil Erzan'ın banka görevlileri ve Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ve diğer banka yetkilileri ile yazışmaları da yer aldı.
“ARDA'YA 2 MİLYON TL KREDİ VEREBİLİR MİYİM?"
Seçil Erzan'ın mesajlaşmalarında Mehmet Aydoğdu'yla Arda Turan ve Fatih Terim'in kredileri hakkında konuşmaları dikkat çekti. İkili arasında geçen konuşmalarda,
Seçil Erzan; Arda'ya 2 milyon TL kredi verebilir miyim?
Mehmet Aydoğdu; Fatih hocayı, Ne yaptın? Arayacaktın.
Seçil Erzan; Bodrum'da gelince arayacağız ben de yanına geçeceğim
Mehmet Aydoğdu; Krediyi, Kullandırdın mı?
Seçil Erzan; Kullandırdım borcunu ödedi
Mehmet Aydoğdu; Haber vermedin? Arda ya verebiliyorsan ver
Seçil Erzan; Arda'ya 2 mio verebilir miyim ?
Mehmet Aydoğdu; Kredilere onaylatabiliyorsan ver.
“BİRAZ KAZANDIRALIM HEPSİNİ GERİ ALALIM"
Öte yandan Seçil Erzan'ın telefonunda Oğuz Atilla ismiyle kayıtlı kişiyle Selçuk İnan hakkında konuşmaları dikkat çekti. İşte o konuşmalara ait mesajlar;
Seçil Erzan; Aradım açmadı Selçuk
Oğuz Atilla; Ok bekletiyorum şimdilik işlemi
Seçil Erzan; Oğuz sen çık dönmesi uzun sürebilir, Mesaj da attım
Oğuz Atilla; Tamamdır Seçil hanım kötü başlamış olduk ama inşallah kısa sürede geri kazanırım bu bakiyeleri.
Seçil Erzan; Dur bakalım üzülmeyelim orada zaten bir miktar vardı, Sen çok sıkı takip yap buna, Biraz kazandıralım geri alalım Selçuk düzgün çocuktur. Ona mesai harcamamız gerekiyor. Bir memnuniyet yakalarsak hepsini geri alırız.
“GÜZEL HABER VERECEKTİM SİZE, SELÇUK İNAN'A FON KURUYORUZ"
Erzan'ın Deniz Bank Bölge Müdürü Sermin Tekin ile de mesajlaşmaları raporda yer aldı. Konuşmalarda Seçil Erzan'ın; "Merhaba Sermin Hanım, Güzel haber verecektim size, Selçuk İnan'a fon kuruyoruz bugün ben ziyaret ettim daha önce Öb ile görüşmüştü" şeklinde mesaj yazdığı, Sermin Tekin'in ise, “Evettt, Öb demişti Önerdik düşüncek diye, Süperrr" şeklinde karşılık verdiği, Erzan'ın “Prensipte anlaştık kurmamızı istiyor. Kiralık kasasındaki altınlarını da çıkarttı 4 kg altın yatırdık hesaba" diye mesaj yazdığı, Tekin'in ise “Çokk sevindim" şeklinde mesaj yazdığı görülüyor.
Sözcü
Ağız Kuruluğu Nedir? Tedavi Yöntemleri?29 izlenme
Bursa'da sondaj kuyusuna düşen köpek böyle kurtarıldı33 izlenme
Bu acelenin sebebi nedir? Türk Hava Kurumu ne var ne yok satıyor!320 izlenme
YSK, HKP’nin Erdoğan'ın diploması için yaptığı başvuruyla ilgili kararı verdi!3636 izlenme
İtiraz edilen birçok ilçede sayım sonuçlandı! AKP'ye büyük şok103 izlenme
24 Haziran erken seçimi öncesi flaş iddia: İYİ Parti’nin seçimlere girmesi zora girdi!520 izlenme
Depremin yarattığı enkaz havadan görüntülendi72 izlenme
FETÖ firarisi AKP’nin adayına destek istedi!175 izlenme
AKP’li belediye 400 işçiyi kod-17 bahanesiyle işten çıkardı
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan koronavirüsle mücadele için 'sert müdahale' uyarısı
"Yaşamak bisiklete binmek gibidir, durursan düşersin"
CHP'li Murat Bakan açıkladı: "Polis Meslek Yüksek Okulları'nın tüm personellerine seçim gecesi görev talimatı"