Anasayfa1
11 Ekim 2023 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili önerge AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi


İYİ Parti’nin, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin dava dosyasında ilerleme kaydedilmemiş olması nedeniyle gerekli önlemlerin alınmasına ilişkin verdiği önerge TBMM Genel Kurulu’nda AKP ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.



İYİ Parti’nin, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin dava dosyasında “suikastın ardından 9 ay geçmesine rağmen kamu vicdanını rahatlatacak bir ilerleme kaydedilmemiş olması” nedeniyle Türk adaletine olan güvenin bütünüyle sarsılmaması için gerekli önlemlerin alınması amacıyla TBMM Başkanlığına verilen Meclis araştırma önergesinin diğer önergelerin önüne alınarak bugün Genel Kurul’da görüşülme önerisi AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Protestolarda gözaltına alınan ve adli kontrol ile serbest bırakılan gençler alkışlarla karşılandı! Zincir mağazalar için büyük ŞOK! Migros, Carrefoursa ve BİM'İN itirazlarını haksız bulan mahkeme, mağazaların itirazlarına red çekti. AKP’ye İstanbul hüsranı: Katılım 300 binde kaldı! Uçağı rötar yapan kadın yolcu anons sisteminin başına geçerek isyan etti