Anasayfa1
09 Ocak 2019 ( 140 izlenme )
Reklamlar

Tosuncuk o listeye girdi!

'Çiftlikbank ile 80 bin kişiden dolandırdığı 500 milyon TL'nin üzerinde parayla yurtdışına kaçan, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Interpol'ün en çok arananlar listesine giren 42 Türk'ten biri oldu.


132 bin 222 kişiden, 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurtdışına kaçan Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın Interpol’ün “Most Wanted” yani “en çok aranan” listesine girdi.

Ne zaman ve nerede çekildiği bilinmeyen gözaltı fotoğrafları da Interpol’ün sitesinde paylaşılan Mehmet Aydın'ın kırmızı bültenle aranan ağabeyi Fatih Aydın da söz konusu listeye dahil edildi.

HANGİ SUÇLARDAN ARANIYOR?

Interpolün sayfasında yer alan bilgilere göre, Mehmet Aydın, elektronik ortamda ödeme sistemleri aracalığıyla hırsızlık yapma, kooperatif kurarak insanları aldatma, suçunu finans etmek için organizasyon kurmak, taahhüt vererek toplanan varlıkları aklamak ve vergi yasanın ihlali suçlamasıyla aranıyor.

rfg

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/tosuncukolisteyegirdi3050241/?fbclid=IwAR3oEiS0tqIsWSzIiDXgINJHnc11mzdY2dsZz9M9lJX35m6yl6lSJIPFZIg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Pakdemirli’nin ‘arızalı’ dediği uçakların sertifikaları ortaya çıktı! ‘9 uçağın 6’sı uçuşa hazır’ Sigaraya zam! AKP’li troller başkandan sonra büyükelçiyi de yedi CHP Genel Başkan Yardımcısı Çiftci: "Narin cinayeti tamamen aydınlatılıncaya kadar bu davanın takipçisi olacağız"