Cumhuriyetçi Partiden başkanlık için yarışan eski ABD Başkanı Trump, Pensilvanya'daki mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmişti. Bugün ise Trump'ın New Jersey'de evine bir ambulansın girdiği görüldü. Bedminster golf kulübü çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken Trump destekçileri evinin önünde kalabalık oluşturmaya devam ediyor.
SUİKASTÇININ EVİNDE BOMBA MALZEMELERİ
ABD'de emniyet yetkilileri, eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan ve olay yerinde öldürülen Thomas Matthew Crooks'un evi ve aracında bomba yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğunu açıkladı. İsmini vermek istemeyen iki emniyet görevlisi, yaptığı açıklamada, zanlı Crooks'un aracının yanı sıra evinde de bomba yapımı malzemelerin bulunduğunu belirtti.
Crooks'un suikast girişiminde kullandığı silahın yaklaşık 6 ay önce babası tarafından alınmış olabileceğini ifade eden emniyet görevlileri, yetkililerin Crooks'un silahı ne zaman ve nasıl edindiğine ilişkin kanıt bulmaya çalıştığını aktardı.
Bu arada yetkililer, saldırı sırasında zanlı Crooks'un kimlik taşımadığını, kimliğini doğrulamak için DNA ve diğer yöntemleri kullandıklarını bildirdi.
FBI, incelemelerin ardından suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıklamıştı.
patronlardunyasi.com
Faiz artışlarına rağmen enflasyonun düşmemesinin nedenleri22 izlenme
Erdoğan'ın iddiasına en ağır darbe AKP'li isimden geldi11 izlenme
İBB’nin incelettirdiği dosyadan İlim Yayma Cemiyeti çıktı!19 izlenme
Süleymancılara operasyon iddiası! 'Aralarında üst düzey bürokratın da yer aldığı 4 gözaltı'15 izlenme
İYİ Partili Durmuş Yılmaz Cumhurbaşkanı’nın masraflarını açıkladı217 izlenme
Ebrar Sitesi sanığından pişkin savunma: "Allah'tan gelen bir felaket"15 izlenme
Türkiye hak ihlallerinde rekor kırdı! AİHM’in kurulduğu günden beri…48 izlenme
Canice ezilen motosikletli kurye: "20 saniye nefessiz kaldım"21 izlenme
Rize kâbusu yaşıyor: Sel dağın altını oydu vadi yamacı dereye indi!
Erdoğan'a bir anket şoku daha! AKP'liler de istemiyor
Narin cinayetinde bir başvuru da amcadan
Yozgat'ta bir tekstil firmasında çalışan 250 işçi, mesai için gittiklerinde fabrikanın kapalı olduğunu ve işsiz kaldıklarını öğrendi