Hükümet yeni tasarruf tedbirleri açıklarken, AKP’li Şahinbey Belediyesi’nin yakın zamanda 216 bin TL’ye kahve fincanı alması tepkiyle karşılandı.
Evrensel’e konuşan CHP Meclis Üyesi Mehmet Dokbay, belediyeden, fincanların yeni doğan bebeklerin ailelerine hediye olarak alındığı bilgisi verildiğini söyleyerek, “Yeni doğan bebek kahve fincanını ne yapacak, kahve mi içecek? Madem öyle yeni doğan bebeğe mama, bez alsınlar. Millet çocuğuna bez alamazken, kahve fincanı peşindeler” dedi.
Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi’nin ihale ile 216 bin lira değerinde kahve fincanı aldığı ortaya çıktı. Ön ihale duyurusu yapılmadan direk sonucu açıklanan ihale CHP tarafından belediye meclis toplantısından gündeme taşındı.

Meclis toplantısında gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Mehmet Dokbay, “30.05.2018 tarihinde 223 bin liralık kahve fincanı alımı ile ilgili ihale açılmış, bu ihaleyi Kütahya’dan bir firma 216 bin liralık teklif ile kazanmış. Hükümet sürekli tasarruf tedbirleri ile ilgili genelgeler yayınlıyor. Bu kahve fincanları neden alındı acelesi neydi” diye sordu.
https://www.gercekgundem.com/siyaset/48531/ulkekrizdeykenakplibelediyedentepkicekenharcama
‘Okul müdürüne özel tuvalet’e inceleme başlatıldı!30 izlenme
Bankalar kâr, vatandaş borç rekoru kırıyor!43 izlenme
İktidara sert çıkmıştı: Açıklama yapma hazırlığında olan TÜSİAD'ın ne diyeceği ortaya çıktı19 izlenme
O maddeler iptal edilecek mi? Seçim için kritik karar233 izlenme
Kılıçdaroğlu - Akşener'den kritik kararlar! "Hemen acil erken seçim"40 izlenme
Aydın’da AKP'ye geçen Özlem Çerçioğlu’na tepki büyük! "Bize kalleşlik yaptı. Vatandaşın oyunu alarak öbür tarafa geçti. Verdiğimiz oylar zıkkım olsun"19 izlenme
YSK'da kritik seçimler öncesi büyük değişim33 izlenme
İçme suyu havzasına atık depolama tesisi yapılacak!59 izlenme
Özgür Özel: "Yunus Emre Vakfı yolsuzluğunda MHP'li Semih Yalçın'ın oğlunun imzası var"
Ege'de bayrak krizi! Yunanistan'dan ilk açıklama geldi
23 Haziran’da nokta atışı yapmışlardı…Erdoğan’ı üzecek tahminler! ‘Geriye sadece posası kalacak’
Taştaki ‘tecavüz ediliyorum’ yazısı, polisi alarma geçirdi