Home
24 Mayıs 2023 ( 26 izlenme )
Reklamlar

Ümit Özdağ, mültecilerin Türkiye'ye dönüşü hakkında "Suriyelileri içişleri bakanı olarak göndereceğim"

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, mültecilerin Türkiye'ye dönüşü hakkında "Suriyelileri içişleri bakanı olarak göndereceğim" dedi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, CHP'li gençlik kollarının duvarlara "Suriyeliler gidecek" yazdığı anların videosunu Twitter'dan paylaştı.

Özdağ, “Öncelikle hepinize bol şans arkadaşlar. Size zafer partisi için şablonlar verelim. Ben de onu İçişleri Bakanı olarak göndereceğim. Ama sadece Suriyeliler değil, Türkiye'yi dünya zannedenler de.” Lunapark, kadınlarımıza cariye muamelesi yapıyor, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviriyor, Selefi cihatçıları örgütlüyor. Ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11'i bekleyin" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Polat çifti hakkında yeni iddia: Milyon dolarlık pazarlık! Cumhurbaşkanı kararıyla yaylalar imara açıldı: Müteahhitlerin cebi dolacak! İmamoğlu paylaştı: İşte İstanbul'daki gerçek enflasyon! Ya bu görüntüler yalan ya da açıklanan Suriyeli Afgan sayısı! Her yer Afgan ve Suriyeli kaynıyor