Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Ramazan ayında öğlen yemeği çıkmayacağı açıklandı. Talebe bağlı olarak da ‘iftar yemeği’ çıkacağı öğrencilere duyuruldu.
Ramazan ayının yaklaşmasıyla üniversitelerde yapılan değişik uygulamalar tepki çekti. Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde öğrencilere yapılan duyurular ile Ramazan ayı boyunca öğlen yemeğinin çıkmayacağı ve yemek için ödeme yapan öğrencilerin iptal ettirmediği takdirde paralarının yanacağı açıklandı.
Konu ile ilgili üniversite yönetimi ile konuşan OdaTV, yetkililerin geçen yıl Ramazan ayında 50’den az kişi öğlen yemeği talebinde bulunduğu için bu yıl üniversite yönetiminin yemek çıkarmadığını aktardı.

Tüm yemekhanelere Ramazan ayında öğlen yemeği verilmeyeceği şeklindeki yazılar asılması sonrasında, öğrencilerin nasıl yemek talebinde bulunacağı şeklindeki soruya, üniversitedeki yetkililerden yanıt gelmedi.
Bir diğer uygulama da Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde yapıldı. Üniversite yönetimi öğlen yemeğini Ramazan ayı boyunca kaldırırken ‘iftar yemeği’ çıkaracağını öğrencilere duyurdu.
https://www.birgun.net/haberdetay/universiteyemekhanelerineramazanmudahalesi.html
Sedat Peker o haberlere ateş püskürdü! "Sizi tüm dünyaya rezil edeceğim"48 izlenme
KYK yurdunda iğrenç taciz!338 izlenme
Diyanet’in M. Kemal düşmanlığı233 izlenme
Türkiye'den Bulgaristan'a havalimanı ödemesi!585 izlenme
Cumhurbaşkanlığından "Fatih" hamlesi99 izlenme
Usta Gazeteci Uğur Dündar Ali Erbaş'ın FETÖ'cü Adil Öksüz'le ilişkisini ortaya çıkardı!142 izlenme
Ziraat Bankası nasıl çökertildi?1087 izlenme
CHP’li belediyelerin ekmek dağıtımına yasak!129 izlenme