Home
09 Ocak 2021 ( 51 izlenme )
Reklamlar

Yandaş gazeteci İBB'yi eleştirmek isterken rezil oldu!


Yandaş gazeteci Mehmet Ardıç, Galata Kulesi'ndeki ışıkların renginden rahatsız oldu. Bununla ilgili İBB'ye eleştirmek isteyen Ardıç, Galata Kulesi'nin işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından olduğunu unuttu.


Yandaş gazeteci Mehmet Ardıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni zor durumda bırakacağını düşünerek bir tweet attı. İBB Haber'in verdiği cevap ise Ardıç'ı köşeye sıkıştırdı.

Biyografisinde gazeteci olduğu yazan Ardıç, sosyal medya hesabından çirkin bir paylaşım yaparak "Bu işte bi i..nelik var gibi, mesaj kime ibb ?" diye sordu. Galata Kulesi'ndeki ışıkların renginden rahatsız olan Ardıç'a gelen cevap ise sosyal medyayı salladı.

İBB Haber hesabından gelen cevapta "BİLGİ: Galata Kulesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından işletilmektedir." denildi.


http://www.krttv.com.tr/gundem/yandasgazeteciibbyielestirmekisterkenrezilolduh60377.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sinovac'a aracı olan Türkiye'de ilk vakanın açıklanmasından 5 gün önce kurulan şirket! Uçağa girer girmez yolcuların alkış tufanı kopardığı siyasetçi kim? O anlara tanık olan usta gazeteci açıkladı Dış güçler bunu da kıskanır mı? Türkiye'de son 20 yılın en acı rekoru: Yüzde 80'in altına düştü AKP'li Elitaş'tan EYT takvimi açıklaması: "EYT için bizden takvim beklemeyin"