AKP Genel Başaknı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla dün yayımlanan Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden 'affını' istemiş, Elvan'dan boşalan bakanlığa da Nureddin Nebati atanmıştı.
Atama kararı sonrası Nebati'nin sicili de tartışma konusu oldu.
Fethullah Gülen ile yan yana çekilen fotoğrafı, yönetim kurulunda bulunduğu derneklerin ardından şimdi de Milli Görüş sicili ortaya çıktı.
Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Şama, sosyal medya hesabından Nebati'nin Saadet Partisi'de görevli iken AKP'ye katıldığını, görevden ayrılırken de Saadet Partisi'ne ait bilgisayarı yanında götürdüğünü yazdı.
Şama, ''YENİ BAKANIN BİZDEKİ SİCİLİ Nurettin Nebati, Saadet Partisi'nin Bakırköy İlçesi'nde görevliydi.Bir gün gömlek çıkarıp AKP ve dostlarının yanına gitmişti. Ama giderken cihat teşkilatının bilgisayarlarını da babasının malıymış gibi beraberinde götürmüştü. Onun bizdeki sicili budur'' ifadelerini kullandı.
Şama'nın paylaşımı şöyle:

Ali Mahir Başarır, Alevilere yönelik hadsiz sözlere ateş püskürdü! "Senin o dilini kesmezsem, Allah benim belamı versin"44 izlenme
Yüzbinleri soğuğa mahkum eden skandal: 'AFAD'ın stoku yetersiz, ihale verilen yandaş firmadan bir tane bile çadır alınmadı'41 izlenme
Nevşin Mengü suç duyurusunda bulundu: ‘Trollere’ örgüt davası!74 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun avukatından açıklama: Erdoğan bu davayı açtığına pişman olacak379 izlenme
Erdoğan Suriyelileri neden Türkiye'de tutmak istiyor?391 izlenme
Hulusi Akar'ın bir araba dolmayan alışverişi 2 bin lirayı aştı! Boykot delinirken enflasyon canavarını gördüler28 izlenme
AKP'den aday gösterilen Şebnem Bursalı'nın açıklayamadığı FETÖ fotoğrafı28 izlenme
AKP’den yeni sistem için üst üste revize açıklamaları!108 izlenme
Erdoğan kendi yaptırdığı havalimanını kullanmıyor! Atatürk Havalimanı'nı vatandaşa kapattı, kendisi kullanmaya devam edecek!
TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri emeklileri çileden çıkardı
Özışık kardeşlerden Baki Özışık'tan skandal sözler: “Sinan Ateş’in bir duruşu vardı, MHP de gereğini yaptı”
FETÖ "Atatürkçü küfürbaz Yarbay” diyerek fişlemişti: Ömrü başarılarla dolu kıdemli albay, tuğgenerallik beklerken emekli edildi!