14 yaşındaki çocuğu taciz eden taksiciye meydan dayağı!

25 izlenme 30 Kasım 2024
Reklamlar

Düzce’de 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen taksi şoförü Oktay A. çevredekiler tarafından darbedildi.



Düzce kent merkezindeki bir taksi durağında iddiaya göre, taksici Oktay A., aracına binen 14 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etti. Çocuk, durumu babasına anlattı. Çocuğun babası da taksi durağına gelip, Oktay A. ile tartıştı. Tartışmayı duyan 2 kişi, taksiciyi darbetti.

Oktay A., kendisini dövenlerin elinden kaçıp kurtulurken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ekibi sevk edildi. Oktay A. sığındığı bir iş yerinde gözaltına alındı, diğer 2 kişi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye Yüzyılı’nda artık eğitim lüks: Okul yolu artık çiçekli bahçeden değil bit pazarından geçiyor Akşener’in eski danışmanından İmamoğlu’na seçim şarkısı: "Gözlerin kapalı dinle İstanbul" Genç kız isyan etti: "Okul kantininde bir tost 100 TL oldu, alamıyorum! Bence erken seçim gelsin" Erken seçim tartışmaları gündemde. Peki anketler ne diyor?