Home
13 Ağustos 2022 ( 34 izlenme )
Reklamlar

205 milyon lira tarımsal hibe desteği verilecek

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırsal kalkınma takviyeleri kapsamında 695 projeye 205 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.
Kirişci, sosyal medya profilinden yaptığı paylaşımda, "Kırsal kalkınma takviyeleri kapsamında 695 projeye 205 milyon lira hibe desteğini üreticilerimizle buluşturuyoruz. Üreticilerimize güç katacak takviyelerimiz hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kirişci'nin paylaşımında söz hususu desteğe dair ayrıntılar da yer aldı.

Buna göre, IPARD takviyeleri kapsamında 11. davet ilanıyla oluşturulan başvurulardan 695'inin değerlendirilme süreci bu ay içerisinde tamamlandı.

205 milyon lira destek sağlanan projeler yaşama geçirildiğinde toplam 368 milyon liralık makineekipman ülke tarımına kazandırılmış olacak.

11. davet kapsamında çiftçilere ve kırsal alandaki başka yatırımcılara toplamda 3 milyar lira hibe desteği sağlanması hedefleniyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son seçimi bilen araştırma şirketinden yeni anket! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmamoğlu yarışında çarpıcı sonuç İmamoğlu: YSK yarın en doğru kararı verecek ve Türkiye’nin önünü açacaktır Kurtuluş Savaşı,Büyük Taarruz ve Mustafa Kemal Atatürk Diyanet'in Kur'an kursunda öğrencileri tekme tokat dövdü!