Daha önce de “maklubeli” fotoğrafları ortaya çıkan Alinur Aktaş’ın bu kez de 2012 yılında FETÖ’cü isimlerle, Fildişi Sahili’nden gelen bir heyeti Bursa İnegöl Kent Müzesi önünde çekilmiş fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.
Odatv’nin paylaştığı fotoğrafta, yurtdışına kaçtığı iddia edilen TUSKON Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akıskalı da (en sağda) bulunması dikkat çekti.
Aktaş, Nâzım Hikmet, Türkan Saylan, Uğur Mumcu ve Bahriye Üçok gibi aydınlar için “devlete ve bayrağa savaş açmış” ifadelerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti.
Aktaş’ın daha önce de FETÖ’cülerle yer sofrasında maklube yerken çekilmiş fotoğrafı uzun süre gündemde kalmıştı.

Vergi reformu yasalaşırsa yeni konut krizine yol açabilir: 50 milyonluk evi olan yoksul, 5 milyonluk iki evi olan zengin25 izlenme
Zeren Ertaş’ı andı, yurttan atıldı25 izlenme
Yeni Aile Bakanı Derya Yanık'ın, yurtlarında 45 çocuğa tecavüz edilen Ensar Vakfı'nı savunduğu görüntüler ortaya çıktı!134 izlenme
'Şeyha Moza'nın değil, İmamoğlu'nun yanındayız'108 izlenme
Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sahte dezenfektan dağıttı!69 izlenme
Uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme! Ünlülerin test sonuçları çıktı19 izlenme
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girmişlerdi, savunmaları pes dedirtti!85 izlenme
Barış Pehlivan beşinci kez cezaevinde: Bu sözlerle teslim oldu35 izlenme
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş açıkladı: Alkolden sonra sigaraya da zam geliyor!
AKP'li belediyelerde neler oluyor? İşte Sayıştay raporundan çıkanlar
AKP kongrelerinde yeni dönem: Katılanlara slogan kâğıdı dağıtıldı!
Tarihin en sıkıntılı dönemi... Enerjiye fatura kabarık çıktı!