AKP’nin 23. kuruluş yıl dönümü özel bir etkinlikle kutlanırken, etkinlikte çekilen hatıra fotoğrafı ilginç anlara yol açtı. Eski Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, sahnede çekilecek olan hatıra fotoğrafına girmek için ne kadar çaba gösterse de başarılı olamadı.
Tüm partililerin sahneye çıkmasının ardından tek tek izin isteyerek kendisine fotoğraf karesinde bir yer arayan Ramazanoğlu’nun o karşılıksız kalan çabası kameralara yansıdı.
Fotoğrafta AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir yerde kendisine yer vermedi. Ramazanoğlu’nun kameralara yansıyan görüntüleri sosyal medyada “AKP’de herkes yerini koruma çabasında” şeklinde yorumlandı.
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehir ziyaretleri sırasında konuşma yaparken dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de kadraja girmeye çalışmış ve Erdoğan’ın konuşması bölünmüştü. Nebati’nin de tıpkı eski bakan Ramazanoğlu’nun kadraja girme çabası gündem olmuştu.
Tele1
Piyasaların uzman ismi Şahap Kavcıoğlu'nun görevden alınacağı tarihi açıkladı!
Canan Kaftancıoğlu’ndan Bakan Yerlikaya’ya, Süleyman Soylu sorusu: "Sizden önceki, koltuğunda armut mu topluyormuş?"
Erdoğan'ın eski doktorundan 'Man Adası' bombası!
AKP'liler, halkın parasıyla star oldular!
Sedat Peker'den Ağar'a fotoğraflı yanıt! "Beni Tolga Ağar'la tanıştıran Mustafa Karlıdağ, Adıbelli cinayeti için mafyayla görüşmeler yaptı"
Boş verme koy verme sandığa git oy ver
Dolar bugün neden sıçradı, şimdi ne olacak? Uzmanlar bugün yaşanan yükselişin nedenini tek tek anlattı
CHP’den Atatürk düşmanı Fatih Tezcan’a suç duyurusu!
3 ayı zorunlu 6 ayı bedelli askerlik
Bisikletini çalmak isteyen hırsızı yerin dibine soktu 'Biz şerefimizle para kazanıyoruz !'