AKP’den milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmaya lüks araçlardan oluşan kalabalık bir araç konvoyu ile giden avukat Devlethan Yazımcı, bir de klip hazırlatarak bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda araç konvoyunun yanı sıra eşiyle birlikte başvuru yapmaya giden Yazımcı’nın kendisine destek verenleri selamlaması ve teşekkür etmesi yer aldı.

“AK DAVAMIZA HAYIRLI OLSUN”
Hazırlanan video klipi sosyal medyada paylaşan Devlethan Yazımcı, şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Türkiye'nin geleceğini zihni ve bedeni esir edilmiş mankurtlara değil, ancak fikri hür vicdanı hür irfanı hür ufku açık gençlere emanet edebiliriz’ söylemine kulak vererek Kastamonu'nun genç bir evladı olarak; doğup büyüdüğüm, havasını soluduğum ,ekmeğini yiyip suyunu içtiğim, sokaklarında koştuğum, çocukluğum ,gençliğim yani her şeyim kadim şehir Kastamonumuzun bir evladı olarak, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında ülkemizin kader seçiminde, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu davanın bir neferi olmak üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Vermiş olduğum bu karar başta ülkemize, milletimize şehrimize ve AK davamıza hayırlı olsun”

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ
Öte yandan Yazımcı’nın lüks araçlarla aday adaylığı başvurusuna gitmesine sosyal medyada vatandaşlar tepki gösterdi. Tepkisini de sosyal medyada dile getiren kullanıcılarından biri “Milletvekili olmadan böyle; olursa siz düşünün artık” diye yazdı
Sözcü
Son dakika! Çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı
İYİ Parti'deki görevinden istifa eden Cihan Paçacı istifa sebebini açıkladı.
Bakan Koca açıkladı: 6.871 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 2.470.901’e, can kaybı da 25.865’e yükseldi!
Mahfi Eğilmez esnafa kara haberi verdi: "İflas edecekler"
Devlet okullarında “bağış” zorlaması! “Okul kayıtları 120 bin liraya çıkmış durumda”
Mehmet Metiner'den AKP'ye sert sözler! "Her düzeyde ciddi bir kibir-böbürlenme sorunu var"
Altın vize için Yunanistan'a Türk akını
'Şeriat gelecek' diye slogan atan bir grup Boğaziçilileri tehdit etti, polis izlemekle yetindi!
BAE izin vermedi, Sedat Peker'in iddiaları Erk Acarer'in hesabından paylaşıldı! İşte çarpıcı açıklamalar!
Gaziantep'te 2 aylık bebeğine vahşice şiddet uygulan cani baba Yunus Göç'ün emniyette verdiği ifade ortaya çıktı!
Maddi durumları kötüymüş gibi sahte belgeler hazırlayan bazı öğrenciler burs alarak dünyayı gezdi, sosyal medya ikiye bölündü
Daron Acemoğlu’ndan ‘faiz’ yorumu: "Rasyonel politikalara dönme hedefinin pek ciddi olmadığını görüyoruz"
Ethem Sancak'ın Kılıçdaroğlu'na 'Ulan' dediği görüntüler ortaya çıktı !
Meclis’te yayın sansürü ! TİP Genel Başkanı Erkan Baş 'Tek adam' dedi, Haber kanalları canlı yayını kesti ! İşte o konuşmanın tamamı !