Home
21 Ağustos 2019 ( 159 izlenme )
Reklamlar

AKP Gençlik Kolları Başkanı, İçişleri Bakanlığına müşavir olarak atandı!


AKP İstanbul Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı, ilçe başkanının 'desteğiyle' İçişleri Bakanlığı'na bakan müşaviri olarak atandığını duyurdu.


İçişleri Bakanlığı'na yapılan bu atama, liyakat tartışmalarını gündeme getirdi.

Biradlı, Twitter hesabından bu göreve atandığını şu ifadelerle duyurdu:

"İlçe Başkanım Adem Koçyiğit'in desteği ile İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun teveccühüyle, saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile İçişleri Bakanlığı'na bakan müşaviri olarak atandım. Tebrik ve destek mesajlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

"İçişleri Bakanlığı'ndaki görevime atanmamdan ötürü, 16 Nisan 2018 tarihinden bu yana sürdürmüş olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden 19 Ağustos itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım."

Yeniçağ'ın haberine göre, Biradlı'nın ataması sınavsız ve mülakatsız yapıldı.

Biradlı, atamaya ilişkin haberlerin medyaya yansımasının ardından Twitter hesabını kilitledi.

https://halktv.com.tr/gundem/akpgenclikkollaribaskaniicisleribakanliginamusavirolarakata402284h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray yalanladı ama listeler dolaşıma girdi: "Sahte diplomalı akademisyenleri açıklayın" İYİ Parti, CHP, SP ve DP’den ittifak açıklaması! Mezarlıkta sapık var! İkbal'i mezarda bile rahat bırakmadılar Doktor şikâyet etti, 14 yaşındaki çocukla imam nikahına rekor ceza verildi!