Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibi Abdullah Kiğılı, Youtube kanalı Ecomax’a katıldı. Kiğılı, yayında ekonomideki gidişata yönelik konuşmalar yaptı.
Fiyat yüksekliğini işaret eden Kiğılı, 1975-80’lerde yıllık enflasyonun yüzde 120’leri bulduğunu hatırlattı ve “O günün Türkiye’sinde aylık enflasyon yüzde 10 yıllık enflasyon yüzde 120 idi. Bugün o günleri tekrar yaşıyoruz, İnanılacak gibi değil” diye konuştu.
Kiğılı konuşmasına şöyle devam etti:
Her geçen gün adet satışlarımız düşüyor. Yıllar boyu biz 500 liraya takım elbise sattık. En ucuz takım elbise 3000 ile 5000 lira arasında. Bunu alabilecek bir insan var, alamayacak çoğunluk var. Gidişat iyi değil. Yani fiyatlar hala artmaya devam ediyor. Bu vermiş oldukları politikalar tutarsa önümüzdeki 2025 çok iyi olacak deniyor. Bekleyelim görelim. Eğer olmazsa büyük bir sıkıntı var demektir.
Yol üstündeki bir tostçuya girdi. Bir tost, bir ayran 500 lirayı geçmiş yol üstünde.”
Kiğılı, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler yağdırarak, “AK Parti ile ülkemiz 50 yıl ileriye gitti” demişti.
Kaynak: TELE1
Yoksulluğun tek nedeni yolsuzluk!
Bahçeli'nin FETÖ ile ilgili iddiası sonrası BİM Üst Düzey Yöneticisinden Cevap geldi: Bu ülkenin güzel insanları yalanlarınıza hiçbir şekilde itibar etmedi.
İmamoğlu iddianamesi beklenirken, Kabine soruları geçiştirdi: Soruşturmada gizlilik çelişkisi
Türkiye Süper Kupası'ndaki kriz Avrupa'yı salladı: Çağdaş Atatürk, Suud'a uymadı
Milli Eğitim itiraf etti! Okulu tarikat kurmuş!
Bakan Koca’nın ‘R0 değeri 0.72’ açıklamasına Prof.Saltık’tan flaş yanıt: Matematiksel olarak imkânsız
AKP ve MHP öğrenciye 650 TL’yi çok gördü!
Volkan Konak'ın mezarındaki Atatürk notu gündem oldu
Güllü'nün arkadaşından şoke eden yeni iddia
Ali Fuat Yılmazer'in kızına 'CHP'de koltuk verildi' demişlerdi: CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik gerçeği açıkladı!