Urla Kadın Kolları mensubu Serap Ergani'den "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e" ilişkin tartışma yaratan paylaşım... 13 Kasım günü sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ergani, bir kişinin Atatürk paylaşımını kendi hesabından yeniden paylaşmış ve tepkilerin hedefi olmuştu.
Söz konusu paylaşımda, "Yunan lider Venizelos, 1934 yılında Kemal Atatürk'ü Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdi. Hani Yunan'ı denize dökmüştü?" ifadeleri yer aldı.

AKP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, söz konusu paylaşıma tepkisiz kalmadı.
Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamada bulunan Dalkıran, Ergani'nin görevden alınarak teşkilat ile bağının kesildiğini duyurdu.
Dalkıran'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik asla kabul edilemez, partimizin temel ilke ve değerleriyle tamamen bağdaşmayan ifadelerde bulunan Urla Kadın Kolları mensubu Serap Ergani’nin istifası ivedilikle alınmış, Kadın Kollarımız ile bağı kesilmiştir."
AKP, kurulduğu günden bu yana milletimizin ortak değerlerine ve Cumhuriyetimizin kurucu liderlerine saygıyı temel ilke edinmiş bir siyasi harekettir. Bu ilkeye aykırı tutum ve söylemlere asla müsamaha gösterilmeyeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.
AKP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, söz konusu paylaşıma tepkisiz kalmadı.
Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamada bulunan Dalkıran, Ergani'nin görevden alınarak teşkilat ile bağının kesildiğini duyurdu.
Sözcü
Saray, Muharrem İnce'nin Haber Global canlı yayınını terk etmesinden rahatsız oldu!188 izlenme
İstanbul’da toplu taşımada tarihi karar: Tüm otobüsler İETT’ye bağlandı!79 izlenme
Suriyeliler ile gerginliğin geldiği noktayı Barış Atay yıllar önce anlatıp uyarmıştı24 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanlığı binası önünde silah sesleri27 izlenme
Bakan Koca, corona virüsüyle ilgili güncel verileri paylaştı: Türkiye'deki toplam vaka sayısı 86.306, vefat sayısı 2017 oldu!102 izlenme
Zonguldak'ta dehşete düşüren olay: Öğretmene yazılan yazı istismarı ortaya çıkardı14 izlenme
İşte TBMM'ye çekilen ilk bayrak ve Sütçü İmam'ın silahı51 izlenme
Türkiye Kamu-Sen’den sert ‘Andımız’ açıklaması!133 izlenme