Urla Kadın Kolları mensubu Serap Ergani'den "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e" ilişkin tartışma yaratan paylaşım... 13 Kasım günü sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ergani, bir kişinin Atatürk paylaşımını kendi hesabından yeniden paylaşmış ve tepkilerin hedefi olmuştu.
Söz konusu paylaşımda, "Yunan lider Venizelos, 1934 yılında Kemal Atatürk'ü Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdi. Hani Yunan'ı denize dökmüştü?" ifadeleri yer aldı.

AKP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, söz konusu paylaşıma tepkisiz kalmadı.
Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamada bulunan Dalkıran, Ergani'nin görevden alınarak teşkilat ile bağının kesildiğini duyurdu.
Dalkıran'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik asla kabul edilemez, partimizin temel ilke ve değerleriyle tamamen bağdaşmayan ifadelerde bulunan Urla Kadın Kolları mensubu Serap Ergani’nin istifası ivedilikle alınmış, Kadın Kollarımız ile bağı kesilmiştir."
AKP, kurulduğu günden bu yana milletimizin ortak değerlerine ve Cumhuriyetimizin kurucu liderlerine saygıyı temel ilke edinmiş bir siyasi harekettir. Bu ilkeye aykırı tutum ve söylemlere asla müsamaha gösterilmeyeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.
AKP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, söz konusu paylaşıma tepkisiz kalmadı.
Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamada bulunan Dalkıran, Ergani'nin görevden alınarak teşkilat ile bağının kesildiğini duyurdu.
Sözcü
'Avrupa’da en iyiyiz, onlar bizi kıskanıyor' diyenlerin mutlaka izlemesi gereken video! 'Suriyeli keyif ediyor biz de burada bu halde perişanız'50 izlenme
Yavaş’tan Gökçek hakkında suç duyurusu!113 izlenme
Özgür Çelik: "Türkiye'de mevcut azınlık iktidarının arkasına hizalanmayan her parti, her kurum saldırı altındadır. Alınan karar CHP'nin iktidar yürüyüşünü durdurma çabasıdır"16 izlenme
Bir Türk vatandaşının, Polonya’da 600 Euro’ya aldığı 2003 model araç! Aynı araç Türkiye'de 520 bin TL55 izlenme
6 Şubat anmasında o slogana uyarı geldi9 izlenme
LeMan soruşturmasında 1 tutuklama daha!12 izlenme
Tasarruftan muaf Diyanet gezileri sonunda 100’ü aştı21 izlenme
6 yaşında evlendirme davasında istinaf mahkemesi cezayı az buldu, sanıklar yeniden yargılanacak28 izlenme