AKP Yenişehir ilçe başkanı Nupel Kaya dün Kooperatifler Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.
Pazar esnafıyla buluşan Nupel Kaya'nın sosyal medyada paylaştığı görüntüler tartışma yarattı.
Fotoğrafta Kaya'ya ziyareti sırasında eşlik eden polisin elindeki çanta dikkat çekti. Çantada AKP'ye ait propaganda broşürlerinin yer aldığı iddia edilmişti.
Nupel Kaya iddalar hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kaya, çantanın içerisinde parti broşürü değil hediye kahve olduğunu söyledi.
Nupel Kaya paylaşımında, "Parti broşürü değil, hediyelik kahve. Ne koruma arkadaşımızın ne de bizim elimizde broşür var. Bir kaç gündür bayramlık hediye kahve paketlerimizi dağıtıyoruz vatandaşlarımıza, polis memuru kardeşimizin elinde de kendisine takdim edilmiş kahve hediyemiz bulunmaktadır" sözlerine yer verdi.

AKP’nin seçim propaganda çalışmalarında hediyelik kahve dağıttığı biliniyor. Sedat Peker’in gündem yaratan ifşaları arasında İstanbul’da AKP amblemli ücretsiz kahve dağıttığı yönündeki açıklaması da bulunuyor.

Bu görüntüler, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un yanındaki kadın polise şemsiye tutturup çantasını taşıttığı anları akıllara getirdi.

halktv.com.tr
Konsensus Araştırma'nın sahibi Murat Sarı yanıtladı: Sinan Oğan'ın oylarının ne kadarı Kılıçdaroğlu'na gider?58 izlenme
Hasta garantili şehir hastaneleri dolsun diye Türkiye’nin en büyük kanser hastanesi kapatılıyor!36 izlenme
'Suriyeliler sınavsız doktor oluyor'33 izlenme
Mesut Yılmaz’ın acı günü: Büyük oğlu Yavuz intihar etti1795 izlenme
Üniversiteler AKP’nin kadro ve finans kasasına dönüştü15 izlenme
Türkiye'de yetişenleri alamayınca aklına takıldı: En doğru soruyu Konyalı vatandaş sordu14 izlenme
Hem doğudan hem güneyden akın akın geliyorlar! Görüntülerin tamamı bu hafta çekildi46 izlenme
Şarbon tespit edilen köy karantinaya alındı!102 izlenme