Anasayfa1
26 Mart 2026 ( 6 izlenme )
Reklamlar

AKP'li eski vekil Bayram Ali Bayramoğlu tutuklandı


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) suç duyurusunda bulunduğu eski MÜSİAD Başkanı ve AKP'li eski vekil Bayram Ali Bayramoğlu tutuklandı.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) suç duyurusunda bulunması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sürüyor.

Bu kapsamda gözaltına alınan eski AKP Rize milletvekili ve eski Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Bayram Ali Bayramoğlu, adliyeye sevk edildi.

Hakimlik, Bayramoğlu'nun 'izinsiz sermaye piyasası faaliyeti' suçundan tutuklanmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

SPK ocak ayında Bayramoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Eski MÜSİAD başkanı ve 23. Dönem AKP Milletvekilli Bayram Ali Bayramoğlu, Ankara'da gözaltına alındı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ocak ayında Bayramoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bayramoğlu dün Ankara'da gözaltına alınmış, ardından İstanbul'a getirilmişti.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Skandal kıyafet ve tatil hutbesinin ardından şimdi de bu: Diyanet kadının miras hakkına da göz koydu! Var mı bunun izahı! Kahramanları 'Protokol şehidi' 'Halkın şehidi' olarak ayırdılar MHP'li isimden AKP'lilere olay yaratacak sözler! "Kahpelik yapıyor..." "Tayyipler Alemi" pankartında nihai karar: Beraat ettiler!