FacebookTwitter
  • Anasayfa
  • Video Galeri
  • Eğitim
  • Siyaset
  • Haber
  • Popüler
PAYLAŞ

AKP'li Osman Gökçek video çekip paylaştı, bütün iddiaları boşa çıktı!

Tweet 26 izlenme 17 Kasım 2025
Reklamlar

Şehitler Parkı'nı videoyla eleştiren Osman Gökçek'e ABB'den ağır yanıt: 'Dinozorlar ve mankene dudak uçuklatan ödemeyle tanınan şahıslar, anıtla dalga geçiyor. Atalarımızın dediği gibi; eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz’


AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in, ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından Hıdırlıktepe’de yaptırılan “İki Kuleli Şehitler Anıtı” için 2.2 milyar lira harcanacağı iddiası boşa çıktı.

Yavaş, anıtın 181 milyon liraya mal olacağını açıkladı. İddiayı ortaya atan ve “Bu kuleler Ankaralının göğsüne hançer gibi saplandı” diyen Osman Gökçek için de çok sert bir açıklama yapıldı.

ŞEHİTLER ANILACAK

ABB açıklamasında, “Hafızalarda plastik dinozorlar, parsel parsel satışlar, bir mankene yapılan dudak uçuklatan ödemeler ve daha nice savurganlıklar ile anılan şahısların, şehitlerimizin anısına yapılan bir anıtla dalga geçmesi büyük saygısızlıktır. Atalarımızın dediği gibi, eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz” denildi. Hıdırlıktepe, Atıfbey ve İsmetpaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm yapıldığı vurgulanan açıklamada, bölgede kent arşivi ve taş müzesi, el sanatları alanları, uluslararası gençlik kampı, amfi alanı ve seyir terası ile “Şehitler için 100. Yıl Şükran Anıtı” yapılacağı belirtildi. Bölgeyi kapsayan üst ölçekli kentsel dönüşüm ve rekreasyon alanlarını içeren tüm protokolün maliyetinin 2.2 milyar lira olduğu, anıtın ise 181 milyon liraya yaptırılacağı bildirildi. Anıtta Çanakkale Savaşı’ndan günümüze tüm şehitlerin isimleri yer alacak.

Sözcü

  • Reklamlar
  • Önerilen Videolar

  • Beykoz peşkeşi yargıda: Berat Albayrak, Bilal Erdoğan ve Remzi Gür’e suç duyurusu
  • Öldürülen Halil Falyalı kimdir?
  • Devlet engelliyor, halk sahip çıkıyor!
  • Süleyman Soylu ile ilgili çarpıcı ‘500 siberci’ iddiası!
  • Halil Konakçı kafa kesen IŞİD'ciler gibi konuştu! İslam hoşgörü dini diyenlere: 'Kılıcımın altında hoşgörü var'
  • "Asgari ücrete ara zam yok" denilmişti: Milletvekilleri ve bakanlara yapılacak zam belli oldu!
  • 'Hasret sona erdi' diyerek AKP'ye geçmişti o sözleri gündem oldu: "AKP 22 yılda bir çivi çakmadı"
  • Sedat Peker'den 'kokain' çıkışı: "Devletin namusunu kirlettiniz, itibarını neredeyse bitirecek hale getirdiniz"
  • Tunç Soyer, indirimli ulaşım sözünü tuttu
  • Kira artışlarında yasaya uyan yok!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li belediyelere 'Zafer Bayramı' talimatı Tabip Odası başkanlarından çarpıcı uyarı: Daha kötü günler bekliyor! Konya'da çöken binanın zemin katında oturan Muhammed Hasan, duvardan gelen sesleri duyup bina çökmeden önce komşularını uyarıp dışarı çıkarmış Özgür Özel Çatalca'dan sslendi: "Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz, Ekrem Başkana kefiliz. Biz canlı yayın istiyoruz. Savcısına güvenen karşımıza çıksın, görelim!"
birliktenkuvvetdogar.web.tr
Webeyo | Privacy Policy / Gizlilik İlkeleri | Kullanım Koşulları | Çerez Politikası | DMCA içerik kaldırma | İletişim/Contact
17 Kasım 2025
https://birliktenkuvvetdogar.web.tr/akp-li-osman-gokcek-video-cekip-paylasti-butun-iddialari-bosa-cikti