A Haber’de yayınlanan programa bağlanan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yasin Aktay, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sorduğu “128 milyar dolar nerede” sorusunu sulandırarak cevap vermesi tepki çekti.
Yasin Aktay, yandaş A Haber’de yayınlanan Canan Barlas Gündem programına telefonla bağlandı.
Kendisine yöneltilen CHP’nin sorduğu ‘128 milyar nerede’ sorusuna “laubali” şekilde cevap vermesi tepki çekti.
AKP’li Yasin Aktay gülerek “Valla ne siz sorun ne ben söyleyeyim harca harca bitmiyor, ye ye bitmiyor. ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız açıkçası, keşke hiç almamış yapmamış olsaydık” dedi.
Milyonlar kuyrukta! Türkiye'ye giriş için günde 8 bin Afgan'a pasaport veriliyor!
Akit yazarından skandal sözler: Hadise üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı!
Aftan yararlanan Alaattin Çakıcı yazdığı mektuplarla Erdoğan’a tehdit ve ağır hakaretler savurmuştu
Biden, 6 NATO üyesi ülkeyle yapacağı görüşmeye neden davet edilmedi? Erdoğan'dan çok konuşulacak cevap geldi
Narin cinayetinde büyük delil ortaya çıktı: Bu görüntüler katili ortaya çıkaracak!
Yurttaşlar TÜİK verilerine inanmıyor: "TÜİK yalancı bir kurum, söylediği hiçbir şeye inanmıyorum. Bu hükümeti değiştirmek gerekiyor, bilinçli oy kullanmamız gerekiyor"
'SGK'yı batırdın Recep bey... 30 milyar açık var'
Soma Holding’in gökdeleni icradan satılıyor!
Mahfi Hoca açıkladı: "Ekonomiyi düzeltmenin yolu buradan geçiyor!"
BM, Ukrayna’daki ölü ve yaralı sayısını açıkladı