YouTube'ta 'Kendine Muhabir' kanalının yayınladığı bir röportajda AKP'li vatandaşın isyanı dikkat çekti. 6 dönemdir AKP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş, "artık nefret ediyorum" dedi.
Kaymakamlığa gittiğini ve kovulduğunu anlatan vatandaş, çevresindeki vatandaşlara ceplerinde kaç lira olduğunu sordu. Orada bulunan vatandaşlardan biri "35 liram var" diğeri ise "hiç param yok" deyince "biz bitmişiz" diyen vatandaş AKP'yi desteklediği için pişman olduğunu söyledi.
AKP'ye kayıtlı üye olduğunu söyleyen vatandaş iş bulamadığını ve maddi olarak sıkıntı çektiğini de sözlerine ekledi.
Bu gücü kimden aldığı belli oldu: Boğazdaki kaçak villa kankanın arkadaşının çıktı
Tayfun Kahraman yine hastaneye kaldırıldı
2 Türk vatandaşı iş bulma umuduyla Avrupa’ya kaçarken yakalandı!
Avrasya Tüneli'nden geçeni hem kur hem ABD enflasyonu ezdi! "Bu bir soygundur"
Danimarka’da peçe yasağına ilk ceza geldi
Ali Erbaş, 'kılıçla hutbe' vermesini eleştirenlere yanıt verdi! Hayretle karşılıyormuş!
Eğitimde gerici açılış 'Kur'an okudular !'
AKP'li belediye su faturalarındaki rekor vergide geri adım attı
Yüzde 5’lik ek zamma emekliden rest: Tepki yağıyor!
MESEM'de çocuk ölümleri gündemdeyken Bakan Tekin konuştu! "Eleştirileri anlamış değilim"
Irak’ın çöpünü bile ithal etmişiz!
Emekliler, AKP'li vekil Mestan Özcan'ın sözlerine tepki gösterdi: "Söylediği, koca bir yalan. Onlar bedava yiyor, bizim neyimiz var!"
YSK'dan yurtdışı açıklaması: İşte ilk gün kullanılan oy sayısı
128 milyar dolar iddiası! Cem Uzan'dan AKP'yi sarsacak fotoğraf "AKP'nin paraları Katar'da"